Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Det kan vara spets och slut nu också

Foto: / FOTO: LARS JAKOBSSON

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är FREDRIK EDHOLMS tidiga ideér inför V75 på Åby 9 december.

V75-1

Flera hästar som gått upp en klass från Klass II till Klass I. Men det klivet brukar bra hästar klara av. 1 Global Trader och 3 Wingait Erik tillhör dessa och fick fina lägen. Tidiga bud, men detta är ett väldigt öppet lopp. Gardera.

V75-2

1 Ile Saint Louis är under utveckling och spåret passar perfekt. Måste räknas även om motståndet hårdnar lite. 13 Ulriika Highness är tuff och blir farlig med minsta klaff. 10 Mitica har stigande form och kan fälla samtliga.

V75-3

2 Västerboonthenews har ett bra läge och kommer från seger i en Guldfinal. Kan vara spets och slut på nytt. 6 Nadal Broline är klassig och utmanar nog tipsettan trots ett sämre läge. 5 B.B.S.Sugarlight är inte som förr?

V75-4

4 Kash Brodda imponerade stort då hon bara gick undan från dödens senast på Solvalla. Hon är inne i en fin period och kan vara omgångens bästa spik. På det fina läget måste 1 Well Done la Marc vara ett tidigt motbud.

V75-5

Som oftast är det många med chans i lägsta klassen och jag tror vid första anblicken att vinnaren finns bland de fem innersta spåren. Om jag tvingas välja ut en duo får det bli stall Goops 2 Ribaude samt 5 Mr Magnifique.

V75-6

3 Global Trust är riktigt bra när formen är i ordning och läget kan man inte klaga på. 9 Wingait C.H. svek som favorit senast men kan bättre och ska inte glömma bort. 2 Monfalcone är härdad i V75 och är en rysare.

V75-7

1 Angle of Attack vann lätt från ledningen senast och jag kan mycket väl tänka mig att det blir en repris på lördag. 7 Frozen har segrat i lite enklare gäng på slutet. Värst emot är nog 5 Heartbreaker V.S. med lopp i kroppen.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!