Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Jag blev överraskad över loppets kvalitet

Utan årsseger innan onsdagens lopp.

Men inte längre.

Cruzado Dela Noche var bara bäst.

Med tanke på att Elitloppshelgen precis passerat blev i alla fall jag positivt överraskad över det fina startfältet Bergsåker fick ihop i V86-8 – Gösta Bergengrens Minne. Nu blev väl loppet ingen nagelbitare utan ganska händelsefattigt, men vi bjöds på en stark vinnare.

Digital Ink tog hand om ledningen utan problem, efter en bit fick han sällskap på utsidan av Cruzado Dela Noche. Varvet passerades på mycket måttliga 1.14,5. Med andra ord var det bäddat för en rasslande avslutning. Cruzado dela Noche tog säkert greppet till slut i en 08-avslutning och såg klart fin ut. Nästa start kan mycket väl bli Oslo Grand Prix.

– Han kändes jättefin under vägen och satte klorna i Digital Ink ganska enkelt. Han lyssnar på varje signal man ger honom, det är en fantastisk häst, sa segerkusken Per Linderoth.

Precis som namnet antyder så stormade Storm Odd till ledningen. Det sa bara pang. Det är ju ingen Lome Brage från start, så klart, men även det här kallblodet är riktigt snabb. Det gick som sagt fort från start och det blev ingen lugn stund efter det heller. Övriga försökte från kön med Art Nökkve i spetsen, men segern var aldrig i fara för ledaren.

Trots en rivig öppning hade norske gästen Storm Odd ork att gå undan i en 20-avslutning. Segertiden fina 1.21,3 över kort väg – mycket fin insats!

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!