Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Det har blivit en ketchupeffekt

Först kom inget.

Men nu rinner det på bra.

Ketchupeffekten för stall Reijo Liljendahl.

Stall Reijo Liljendahl hade en seg start på året och var utan seger fram till den sjunde mars.

Efter det har vinden vänt. Minst sagt. En stor sak i det hela är självfallet att teamet börjat plocka ut bättre hästar som har mer passande lopp. Det var samma visa, att första vinsten dröjde, förra säsongen också vill jag minnas. Något att lägga på minnet till nästa år?

Man kan beskriva det lite som när man försöker få ut det sista ur ketchupflaskan. Man trycker och trycker, inget händer. Men så kommer allt på en enda gång i en stor klick. Och är man i den berömda zonen så är man.

Reijo startade två hästar inom V86-spelet – och båda vann.

Därmed sju triumfer på 13 starter under mars månad.

Starka papper!

Zangone hade en passande uppgift på pappret. Hade heller inga problem att kuta undan säkert från täten, före stallvrålet Ineedyourmoneymum – som avslutade rejält.

Årsdebuterande Exclamation Mark, fyra år, är en fin sort som hade en del problem förra året. Känslan är att han kan få ett fint 2018. Efter tidig ledning var han aldrig i fara i comebacken och intrycket var mersmakande.

– Det är en bra häst det här. Han har ingen toppform ännu men jag hoppas att han får vara frisk nu, det strulade ju en hel del förra året. Klart man har förhoppningar på den här, kommenterade formtränaren.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!