Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

"Det blir spets och slut – igen"

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är ESKIL HELLBERGS tidiga tankar inför V75 på Kalmar 27 januari. 

V75-1: 

3 Augustus F. imponerade när han vann från ledningen på strålande 1.10,7 senast. Han är mycket snabb från start och är klar spetsfavorit. 6 Jairo spurtade sylvasst (1.08,4/400) som tvåa bakom Augustus F. senast. Det var ett härligt formintryck och han är ett givet bud. 1 Master Crowe är nära toppformen och har tidigare försvarat ledningen i travets elitserie från bricka ett. Men han får rimligtvis svårt att hålla ut 3 Augustus F. inledningsvis.


V75-2: 

Om det ska skrälla i något lopp är det i lärlingsloppet. Det är många om budet. 5 Höwings Venus fick utdelning på formen senast och duger bra i klassen när hon är med på humör. 4 Doyoucash In, 7 Wingait Erik, 11 Fidagu U.R. har kapacitet att vara långt framme.


V75-3: 

3 Västerboonthenews är kusligt snabb bakom bilen och har radat upp toppinsatserna i Guld en längre tid. Det ser ut att vara spets och slut. Igen.


V75-4: 

Loppet håller låg klass. 3 Prima Italia har gjort det bra hos Veijo Heiskanen och kommer troligen tidigt till ledningen. Runt om?

Spik!


V75-5: 

2 Fairplay Pellini har inget emot distansen och startspåret blev perfekt. Han har lopp i kroppen och får tipset. 5 Waffle är kvick från start och tar troligen hand om ledningen. Han fick sen lucka i kvalet till Kriteriet och klarar distansen. Han ska räknas tidigt. 6 Harri K., 7 Minnestads Ecuador och 8 Moliere ska med vid gardering.


V75-6: 

5 Friend Of Nature trivs i spets och kommer troligen till ledningen. Det är inte många som tål att göra jobbet och Friend Of Nature kan ta ny V75-seger. Om det mot förmodan blir tempo på tillställningen kan 11 Staro Ivy League och 12 Iago Zon komma in i matchen.


V75-7: 

Avslutningen är inte helt lätt att bena ut. 2 Global Science har varit bra på sistone och ska räknas från perfekt läge. 1 Zorn Brick gillar distansen och 4 Erik Sting har god kapacitet. 6 Uptothe Chapel tog inte i senast. Den här gången blir det, precis som vid segern i Halmstad, ett helstängt huvudlag. Med tempo på tillställningen sänker han många till slut.