Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Debuterar i ”Guld” – vinner direkt ändå

Foto: MARIA HOLMÉN / TR BILD / Travronden

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är FREDRIK EDHOLMS tidiga tankar inför V75 på Åby 7 december. 

V75-1

1 Martin de Bos var fin senast och från det här läget kan det bli ännu en V75-triumf för Peter Ingves. 3 Island Life är ett tidigt motbud. 6 Reverend Wine, 8 J.H.Mannerheim och urstarke 10 Pacific Face kan också vara segeraktuella.

V75-2

1 Derby Simoni och 2 El Gumpert kommer att få fina resor i den främre träffen vilket är nog så viktigt i den här typen av lopp. 4 No Limit Royalty är ovan med distansen men känslan är att den borde passa. 9 Opalis är en luring.

V75-3

Svårt med treåringslopp strax under översta skiktet. 1 Upstate Face fick ett bra spår och kan han göra om tiden från senast räcker det långt. Peter Untersteiner väljer att köra 6 Utah Broline och det säger en del. Men… gardera!

V75-4

5 Bellmondo var duktig i V75 senast och kan säkert vara bland de tre igen. Bakspårsduon 9 Darah Bibo och 11 Dragon Starfly ska inte räknas bort. 3 Inspector var favorit senast i V75 och är på jakt efter revansch för galoppmissen.

V75-5

Lägesgynnade duon 1 Miss Sober (bra i V75 i lördags) och 4 Stonewashd Diamant är två heta segerkandidater. 12 Wild Love är formstark, men läget gör att det kommer att krävas en gnutta tur om man ska nå ända fram till seger.

V75-6

5 Betting Gangster gör debut i Gulddivisionen men är ändå min vinnare. Några av hoten har drabbats av väldigt dåliga lägen vilket underlättar. Jag tänker då främst på 8 Slide so Easy som var jättebra i Gulddivisionen senast.

V75-7

Ett jättebra lopp som avslutar. Bingo för stall Untersteiner som drog de tre innersta spåren med sina hästar. Men jag tror att vinnaren finns på bakspår. Jag tänker på 9 Man at Work och 10 Kennedy som kan bli tuffa att stå emot.