Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Daniel Redéns besked – efter galna namnhysterin

Foto: Åsa Elmroth / Kanal75
Foto: Maria Holmén / TR Bild

Daniel Redéns förra stjärnsto Delicious har fått ett hingstföl. 

Nu har tränaren själv överösts av namnförslag på det omtalade fölet efter ett inslag i lördagens V75 Direkt-sändning. 

– Vi tar åt oss av alla och kanske just ditt namn springer runt på en travbana om något år, skriver tränaren själv på Instagram. 

Delicious var ett av världens vassaste ston under sin aktiva karriär, och hann bland annat med att slå tre världsrekord. 

Något som gjort att uppmärksamheten kring hästens nyfödda hingstföl blivit stor. 

I ett inslag under lördagens travsändningar på Kanal 75 berättade hästens tränare Daniel Redén att han gärna tar emot namnförslag. 

– Vi har många förslag men vi har inget namn ännu. Det enda jag vet är att det ska börja på H och sluta på Zet, vilket är vårt kennelnamn. Det är alltid kul att få förslag, sa han i inslaget. 

Redén: ”Måste få en feeling” 

Något som inte gick tv-tittarna förbi. Efter inslaget kunde både Kanal 75:s producent Björn Ekmark och Daniel Redén själv konstatera att det regnat in förslag på vad hästen ska heta. 

Men ännu är inget bestämt. Det meddelar tränaren själv på Instagram. 

”Inget namn är bestämt på lillen än( måste få en feeling) men många och då menar jag massor med förslag har kommit, vi tar åt oss av alla och kanske just ditt namn springer runt på en travbana om något år, vi har ju fler än ett föl att döpa i år då vi är tacksamma för er hjälp”, skriver han. 

Delicious avslutade sin karriär 2017 och vann 29 lopp på 55 starter. Totalt drog hästen in 6,6 miljoner kronor. 

 

https://www.instagram.com/p/B9w43xQltFr/?igshid=c2zhct0k9g1x