Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Camillas nya storvinst: Drog in flera miljoner

2019 drog hon in mest pengar i landet på V86. 

I helgen slog Camilla Westh till igen. 

Totala vinsten på V75 under lördagen: Drygt 4,7 miljoner kronor. 

– Man blir lite slut i huvudet, säger hon. 

Lördagens V75-omgång blev en svårlöst sådan. För de flesta. 

Camilla Westh, som jobbar på en ATG-butik i Farsta, tillhörde dock inte den skaran. 

Den rutinerade travspelaren inledde med att spika 13-procentaren Ara i V75-1 och när krutröken lagt sig hade hon dragit in sju rätt på sina två system i butiken. 

Totalt landade vinsten på drygt 4,7 miljoner kronor. 

– Jag har fortfarande massa adrenalin i kroppen. Framför allt nu när ATG ringde. De ska beställa tårtor och skicka ut till butiken. Det är kul att det uppmärksammas på det viset. Man får betalt för det jobb man gjort, säger Camilla Westh. 

”Lyssnar inte mycket på experttips” 

Andelarna kostade 277 respektive 900 kronor och varje andel i systemen blev värda runt 50 000 kronor. 

– Det är så roligt att se alla kunder. Jag tycker det är extra kul att det är i butik också. Att man får den fysiska kontakten med kunderna. Att man inte bara sitter på nätet och skriver på en dator, säger Camilla Westh. 

– Folk kom in och var jätteglada. Vissa lämnade blommor och andra kom bara in och gratulerade trots att de inte varit med. Det är jättekul att folk gläds åt andra. Man kämpar och lägger ner jättemånga timmar. När det väl smäller blir man så himla glad för kundernas skull. 

Vinsten var dock inte Camillas första. 2019 drog hon in runt 2,3 miljoner kronor på V86. 

Vad är hemligheten på bakom framgångarna? 

– Jag går mycket på min egen känsla. Jag lyssnar inte mycket på experttips. Jag läser mycket om vad tränarna säger själva om chanserna och sedan går jag mycket på känsla. Sedan lär man sig utan att behöva läsa så mycket efter ett tag. Men jag gillar att gardera stora favoriter för att komma åt de stora pengarna. Det i kombination med att hitta någon chansspik. 

”Det här lever man på ett tag nu” 

Den här lördagen var hon dessutom extra nöjd över att knäppa speltjänsten ”Snoken” på näsan. 

– Jag har en kund som jag från och med nu kommer kalla för ”Snoken-kunden”. Han kom fram till mig och sa: ”Men Camilla, Snoken rankar Ara som nummer sju”. Då svarade jag bara: ”Men Snoken, lilla gubben, jag rankar Ara som nummer ett”. Då köpte han. Folk tittar mycket på procenten. Men jag gör inte det. Har jag en känsla så går jag på den. 

Blev det något firande i helgen?

– Jag hade jobbat hela lördagen. Sedan blir det mycket adrenalin när man sitter och tittar på hästarna. Man blir lite slut i huvudet. Sedan vaknar man tidigt på söndagen eftersom adrenalinet sitter kvar. Det här lever man på ett tag nu.