Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bra vid segern senast – liknande uppgift nu

Foto: MA / MVA Foto

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är ESKIL HELLBERGS tidiga tankar inför V75 på Jägersro 26 oktober. 

V75-1

7 Kennedy var fin vid V75-segern senast och det här ser ut att vara en liknande uppgift. Bra chans felfri. Startvoltens 3 Upload samt tilläggsbelastade duon 10 Vincent As och 11 Start Leonardo ser ut att vara de främsta hoten.

V75-2

6 Dominic Wibb har lottats till ett springspår och kan han utnyttja det så blir han att räkna med här, speciellt så ett par av hoten har sämre lägen. 9 Bankrobber har ett par raka segrar och utmanar. Galopprisk för 5 O.M.Escobar?

V75-3

Ett jättebra Klass I-försök där flera av hästarna visat hög V75-klass. 2 Giant Shadow fick ett perfekt läge och så länge han bara vinner och vinner är han svår att gå emot. 3 Muscle Lane och 8 Eclipse Am är ett par av utmanarna.

V75-4

3 Grace River var positiv senast då hon vann på 1.13,4/2 140 auto och en sådan notering kommer att räcka långt även på lördag. 2 Key Mom och 5 Rafaele d’Inverne står också bra inne i loppet och kan vara segeraktuella.

V75-5

1 Rushmore Face har varit ifrån ett tag. Annars är detta en lämplig uppgift åt honom. Johan Untersteiner har två hästar med i loppet och väljer att köra 9 Niky Flax som visat form. Ska passas. 7 Comanche Moon har vunnit i V75 förut.

V75-6

8 Ringostarr Tre gör första starten på två månader och formen är givetvis lite dunkel och 2 640 meter är kanske inte favoritdistansen. Jag tror att det kan vara dags för hemmahästen 6 Racing Mange att få en framgång på V75.

V75-7

4 Ad Hoc är inte att lita på men skulle han löpa upp till sitt bästa är jag säker på att han kan slåss om segern. 1 Maggie Cash var fin senast och får med all sannolikhet en bra resa. 10 Cobbys Olifant ska man inte underskatta.