Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Blir svår att stå emot – är dags för seger nu

Foto: MARIA HOLMÉN / TR BILD

Förra veckan var det slut på favoritparaden då åtta rätt gav över 100 000 kronor. Och det tack vare en rejäl smäll i form av enprocentaren Champion Melon. Återstår att se om det kommer någon ”omöjlig” på nytt…

Bergsåker och Solvalla är det som har ögonen på sig denna onsdag. Flera tänkbara spikar men inte helt lätt att välja ändå. Jag känner mycket för 9 Divine i V86-6. Vråltapper förra starten och en passande uppgift nu.

En trolig spik

V86-6: 9 Divine

Svarade för en mycket tapper insats i förra starten och formen är på topp. Divine trivs finfint med Erik Adielsson och jag är inne på att det är dags för seger. Kördes offensivt senast så nu blir det ett lugnare upplägg, men det bör kunna lösa sig ändå. Det kan nämligen bli bra tempo på tillställningen och då blir hon inte lätt att stå emot till slut.

Ett roligt drag 

V86-7: 10 True Devotion

Har gått två lopp i ny regi och gjort det bra utan att få vinna. Formen kan säkert vara ännu några procent bättre nu och med rätt resa kommer hon att svara för en bra slutspeed. Glömd på förhand är trevligt...

Två relevanta intervjuer 

V86-3: 2 Fighter Mearas

– Visade enorm kapacitet under fjolåret men är samtidigt väldigt känslig för saker som stör honom. Det krävs att han är helt fräsch om han ska komma till sin rätt och det hoppas jag att han är nu. Formen är knappast på topp men han har så mycket inombords att han ändå räknas tidigt, anser tränare Svante Båth.

V86-6: 9 Divine

– Hon var ju otroligt bra och krigade som tusan senast. Jag kan inte vara mer än nöjd men ändå surt eftersom hon inte vann. Hon tog loppet bra, var fullständigt opåverkad. Och känns fin i jobben. Au Pair Girl är väl tuff emot med tanke på spåret. Min kommer att köras lite snällare den här gången vill jag säga. Men hon ska räknas ändå och vi kör som senast, säger Anna Österberg.

Två heta ändringar

V86-1: Jänkarvagn för 3 Han Herred och helstängt huvudlag på 4 Weekend Fun.

V86-7: 7 Fragolini Am med öppet huvudlag och en huvudstång nu, tränaren låter uppåt.