Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Blir nya rekryteringen till storsatsande ägarduon

Linn Andersson ansluter som ny rådgivare till Sagari StablesFoto: Maria Holmén / Trav & Galoppronden

Storsatsande ägarduon Sagari Stables rekryterar. 

På Twitter meddelar de att travbloggaren och profilerade hästägarerepresentanten Linn Andersson ansluter som ny rådgivare.  

– Det är otroligt att det 2020 kommer människor som vill göra sådana här satsningar, det är magiskt för travsporten, säger Andersson.

Kompisarna från Malmö, James Roselin och Alexander Huhtinen är personerna bakom nya storsatsningen Sagari Stables. De har just nu 21 hästar på sin ägarlista, varav majoriteten är uppstallade hos Rättvikstränarna Leif Witasp och Kajsa Frick. 

Nu meddelar de att de rekryterar Linn Andersson, känd som travbloggare och även profilerad hästägarerepresentant. 

”Idag kan Sagari presentera ett nytt samarbete: Linn Andersson! Linn kommer att jobba som rådgivare kring vår travsatsning. Den är ännu i sin uppstartsfas så därför känns det bra att Linn, med sin breda kompetens inom travets underbara värld, vill finnas med oss i stort och smått”, skriver Sagari Stables på Twitter. 

Andersson: ”Det känns jätteinspirerande” 

Linn Andersson är mycket glad över sitt nya uppdrag: 

– Det känns jätteinspirerande. Människor som kommer in utifrån och vill satsa med hull och hår på travsporten känner jag ett oerhört engagemang inför. Jag kommer att vara med och vägleda och vara ett bollplank, och det känns naturligtvis fantastiskt, säger hon och fortsätter: 

– Det är otroligt att det 2020 kommer människor som vill göra sådana här satsningar, det är magiskt för travsporten.

https://twitter.com/Sagari_stables/status/1285524542266408961