Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Blir intressant – han springer ruggigt fort

Foto: KANAL 75 AB

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är JONAS NOREENS första tankar inför V75 på Gävle lördag 19 maj. 

V75-1

Ett lopp över lång distans inleder omgången. 3 It’s Showtime Zaz är bra för den här klassen och gillar distansen. Långt framme felfri. 11 Hobby de L’Iton är bra även han och kan krossa allt. 1 Rigel Face behöver lite tur nu, men styrkan finns ju där…

V75-2

13 Swish Lane är ju riktigt bra men det här läget på Gävles snabba bana är ingen lek. 4 Divine är spännande med lopp i kroppen. När provar man barfotabalans, tro? 2 Milady Amok är vassast barfota runt om och 3 Valborg Marje snabb ut!

V75-3

3 Global Unprotected är ett löfte som Magnus Jakobsson har. Siktar på att komma till ledningen här och då ser det ljust ut. Kan även vinna med andra upplägg. 1 Cargo Door har varit jättebra på slutet och bevakas om det löser sig. 11 Viscount är fin!

V75-4

Ett kallblodslopp som inte ser helt enkelt ut att lösa för en 08:a… Det blir till att plugga i veckan. 10 Skummis har inte bara ett härligt namn, han är bra också. Hinner han ikapp 8 Nordby Fröy om den sköter sig? 6 Nordby Hugin duger också långt.

LÄS MER: Allt du behöver veta inför Elitloppet 2018: Tv-tider • Loppen • Hästarna

V75-5

4 Angle of Attack vann spårlottningen och borde kunna hitta till spets. Håller emot länge sedan på Gävles snabba underlag. 5 baron Gift måste få vinna snart och det är en pålle som måste passas. 8 M.t.Joinville är hemma i Sverige igen!

V75-6

Det här kommer att gå undan när tio hästar jagar en plats i Elitloppet. 3 Twister Bi blir intressant att se efter diverse problem. Är han är bra ordning springer han ruggigt fort, ju. 8 Love Matters är jag svag för men spåret är iskallt. 9 Heavy Sound om toktempo.

V75-7

7 Disco Volante är inte helt att lita på men väldigt bra när han sköter sig. Vann från samma läge senast och kan mycket väl göra det på nytt. 3 Track Angle med några lopp i kroppen är vass och 1 Sugar Daddy har fått kanonspår.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!