Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Blir att räkna med – från ett bra läge

Foto: Tr Bild

Jobbigt att vänta på veckans första V75-tips? Titta då hit!

Här är V75-redaktionens tipsettor inför lördagens omgång på Eskilstuna. 

V75-1

3 Eelis fick ett riktigt genombrott när han som 25-oddsare vann Harper Hanovers i utklassningsstil. Oplacerad senast i Kymi Grand Prix men det berättar inte hela sanningen. Eelis låg sist in på upploppet men var efter en rykande spurt inte långt efter tvåan i mål. Presterar han på samma nivå blir han svår att slå.

V75-2

5 Falcon Am slutade oplacerade i den senaste starten. Han var ute mot några av de bästa i årgången och såg fin ut när han avslutade hyggligt i skymundan. Vid segern näst senast öppnade han blixtrande från ett springspår och känslan är att han kan ta sig i väg bra också nu när det är bilstart.

V75-3

3 Mascate Match vann sitt försök mycket bekvämt och har gjort flera imponerande framträdanden hittills. Sex vinster av sju möjliga i karriären är vasst facit. Från ett bra läge blir hon tveklöst att räkna med.

V75-4

10 Explosive Merlot kommer från övertygande segrar och har inget emot den långa distansen. Han är oöm och kan tidigt sitta i spets.

V75-5

9 Zalie Gar var ensam på målfotot trots ett lopp utvändigt ledaren i Oslo. Hon vann på en bra tid och på ett strålande vis. Zalie Gar är stark och rejäl och är obesegrad i år. Motstånd saknas inte, men hon får ändå utgångstipset av oss. 

V75-6

Bythebook vann på mycket fint sätt i kvalet hit och han skall åter ses med bra chans. Jänkarvagn provades i värmningen inför näst senast och fungerade perfekt men man valde att spara den detaljen till viktigare lopp. Det mesta talar för att det är nu!

V75-7

Nobel Amok såg fin ut vid spetsseger i Boden senast. Robert Bergh talar om stallets bästa chans i omgången och det hänger vi på så han får tipsettan.