Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Beskedet: Lopparkivet på ATG öppnas för alla

Lopparkivet, som tidigare kostat pengar för ATG:s spelare, blir nu gratis för alla. 

Det bekräftar spelbolaget i ett pressmeddelande. 

– Vi vill skapa världens bästa spelupplevelse, före, under och efter loppen. Därför känns det väldigt bra att vi nu kan erbjuda de här tjänsterna till alla våra kunder, säger Nicklas Jonsson, produktchef på ATG. 

Lopparkivet har sedan länge varit en populär tjänst för de initierade travspelare som vill kunna grotta i gamla lopp inför de stora poolspelen. 

Nu släpps lopparkivet tillsammans med sändningar från respektive tävlingsbana och loppkommentarer från tidigare prestationer fria för alla. 

– Många spelare förbereder sig genom att titta på hästarnas senaste lopp. Det går också att söka på flera hästar samtidigt för att se om det har mötts tidigare och hur det gick då. För den som vill går det även att filtrera ner sökresultatet ytterligare med till exempel distans, startmetod och underlag, säger Nicklas Jonsson, som är produktchef på spelbolaget.  

”Går att se om Maharajahs PdA-seger”

I lopparkivet finns enligt spelbolaget över 80 000 travlopp och galopplöp. 

– Det går att se klassiker som Maharajahs seger i Prix d’ Amerique 2014, duellen mellan Propulsion och Readly Express 2018 i Åby Stora Pris eller varför inte se om galoppderbyt 2017 när stoet Dorcia satte hingstarna på plats, säger Nicklas Jonsson.