Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

ATG:s nya satsning – med humorduon

Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ

Fredrik Wikingsson inledde sin tv-karriär som travjournalist på TV4. 

Nu ingår Wikingsson tillsammans med parhästen Filip Hammar i ett samarbete med spelbolaget ATG. 

– Det känns både logiskt och roligt att återuppta min livslånga fascination och frustration med de oberäkneliga fascinerande hästarna, säger Fredrik Wikingsson i ett pressmeddelande.  

Filip Hammar och Fredrik Wikingsson har producerat och medverkat i en rad olika tv-produktioner genom åren. 

De gör dessutom en av Sveriges största podcast ihop, och det är också inom poddvärlden som det nya samarbetet med spelbolaget ATG kommer äga rum. 

För några år sedan sponsrade ATG deras podcast under kampanjen ”Sommartravet” – ett samarbete som nu alltså gör comeback. 

– Det känns väldigt kul att återigen samarbeta med den här kreativa duon. I ett landskap där spelbolag upplevs som tjatiga känns det viktigare än någonsin att kommunicera med kunderna på ett underhållande sätt, att ge dem något extra. Filip och Fredrik experter på att väva samman högaktuella ämnen med en stor nypa humor och vi är övertygade om att det här kommer bli riktigt bra, säger Sten Andersen, Chief marketing & PR officer på ATG i ett pressmeddelande. 

Första avsnittet sänds i morgon 

Varje avsnitt kommer enligt pressmeddelandet innehålla ”historier om såväl udda sportkaraktärer som anekdoter från stallet”. 

– Det känns både logiskt och roligt att återuppta min livslånga fascination och frustration med de oberäkneliga fascinerande hästarna, säger Fredrik Wikingsson i pressmeddelandet. 

Första avsnittet kommer att sändas i morgon torsdag och sedan pågår serien hela våren.  

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!