ATG satsar på "Winter Burst-upplägg" i sommar

Publicerad

Under julhelgen satsade ATG på något de kallade Winterburst – med åtta V75-omgångar på nio dagar. 

Under slutet av sommaren kommer en liknande satsning, då spelbolaget satsar på något de kallar "Multijackpot" i samband med Sundsvall Open Trot.

– Med sport i världsklass vill vi också kunna erbjuda spänning i världsklass, säger Mikael Hagberg, produkt- och affärsutvecklingschef på ATG.

ATG gör om i V75-schemat och satsar på fem V75-omgångar på fem dagar i slutet av sommaren. Det hela avslutas med något de kallar för "multijackpot" i samband med Sundsvall Open Trot-dagen på Bergsåker. Både Travronden och Trottosport har rapporterat om detta.

– Augusti är en fantastisk sportmånad som innehåller flera storlopp och avslutas med Sundsvall Open Trot. Med sport i världsklass vill vi också kunna erbjuda spänning i världsklass, vi kommer därför att erbjuda en riktig drömjackpot den 26 augusti, säger Mikael Hagberg, Produkt och Affärsutvecklingschef på ATG.

Det kommer att bli minst 40 miljoner i potten till lördagen den 26 augusti, men ATG hoppas att det blir mer än så.

Det hela inleds med derby-uttagingarna på Jägersro, och för att få till fem raka V75-omgångar görs en V86-omgång och två V64-omgångar om till V75.

– Sommaren kommer att vara inne på sin sluttamp och folk börjar komma tillbaka till jobbet. Med detta initiativ vill vi kickstarta höstsäsongen på bästa sätt och därmed skapa den bästa spelupplevelsen, säger Mikael Hagberg.

Så funkar det:

• Under perioden 27 maj till och med den 13 augusti ackumuleras 10 procent från skapade jackpots på V75 till Multijackpoten den 26 augusti.

• Om det skapas Jackpots på V75 den 16, 19, 23, 24 eller 25 augusti går hela beloppet till Multijackpoten den 26 augusti

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Skapa ditt eget travstall och tävla med sportens två- och fyrbenta stjärnor.
Gå med i Guldstallet i dag!

Till Expressens startsida

Mest läst i dag