Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

ATG Live blir en del av Com Hems basutbud

Foto: Maria Holmén
Foto: JESSICA GOW/TT / TT NYHETSBYRÅN

Från och med den 17 februari kan 1,6 miljoner tittare se ATG Live på sin tv. 

Travets egen kanal kommer nämligen ingå i Com Hems grundutbud. 

– Med detta avtal på plats ger vi fler möjligheten att upptäcka bredden i travsporten, säger Stefan Trampus, Chef Fastighetsaffär på Com Hem.

ATG Live produceras av produktionsbolaget Kanal 75 och har funnits i olika former sedan 2002. 

Kanalen har sedan tidigare funnits i Com Hems betalutbud – men kommer nu att bli en del av grundutbudet. 

Något som innebär att kanalen nu kommer kunna nå ut till 1,6 miljoner tittare. 

– Sporten är brett förankrad runt om i landet och har en stark lokal närvaro från Jägersro i söder till Bodentravet i norr. Med detta avtal på plats ger vi fler möjligheten att upptäcka bredden i travsporten, säger Stefan Trampus, Chef Fastighetsaffär på Com Hem, i ett pressmeddelande. 

”Hoppas ännu fler tar chansen” 

Johanna Åberg är marknadschef på spelbolaget: 

- Vi är mycket nöjda att vi nu får den här möjligheten att visa upp vår livesändning till en så stor del av Sveriges befolkning. ATG Live är sedan länge en mycket populär kanal för våra trogna kunder som regelbundet följer sändningarna och vi hoppas nu att ännu fler tar chansen att upptäcka tjusningen med kanalen och hästsporten, säger hon. 

Kanalen sänder trav live varje dag från cirka klockan 8 till 22 på kvällen. Mest tittare har kanalen under V75 på lördagar.