Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Årets första seger trots blytung resa

Årets första seger.

Trots blytung resa.

D.D.’s Perseverance har mycket att hämta om han fortsätter så här.

Team Melander/Lundström har form just nu och stallet hade en fin onsdag på Solvalla. Deras D.D.’s Perseverance fick ett jobbigt lopp utvändigt ledaren, på den plaskiga banan, i ganska tufft tempo. Men vad gjorde väl det? Femåringen vara helt enkelt överlägsen – och det var en mycket övertygande insats.

Inför onsdagens start hade hästen en nolla i segerkolumnen för året, men av den här insatsen att döma kan man fråga sig hur det har gått till? Man ska dock veta att han är bra i grunden och var till exempel med i Kungapokalen 2016. Lite upp och ner i prestationerna men nu får vi hoppas att han fortsätter på den inslagna vägen.

– Han var jättefin, supertaggad hela vägen. Han kändes som en vinnare hela loppet och han trivdes med att trava på utsidan, sa Per Lennartsson.

Lovande Kevin Oscarsson är inte blyg i sulkyn. Något han visade i V86-7 där han försvarade ledningen med 21-oddsaren Rajah Press, när tuffe Mitos Gold provade att överta kommandot. Många kuskar hade nog släppt i det läget, men Kevin körde efter hur det kändes. Hatten av. Dessa två bjöd sedan på en härlig duell och det var små marginaler i mål.

Vi bjöds på tre rejäla skrällar inom V86-spelet, vilket bäddade för miljonutdelning. Stort grattis till de elva system som fixade ”full bricka”!

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!