Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Expertens drag i jakten på miljoner

Franklin Face.
Foto: MIKAEL ROSENQUIST / TR BILD / TR Media

Umåker bjuder på fin sport.

Romme-tränaren Joakim Elfving beger sig norrut med två V75-hästar och låter riktigt uppåt på den ene!

ANNONS: Köp din andel i expertens system här

ANNONS: Köp din andel i expertens lilla system här

För ett par veckor sedan vann Qeen Roc (V75-2) ett ungdomslopp på Romme. Nu börjar man från ett lite knepigare utgångsläge.

– Qeen Roc har en tuffare uppgift den här gången jämfört med när hon V75-loppet och är dessutom finalklar till Elitloppshelgen. Det blir därför ett snällt upplägg den här gången och det kommer att krävas lite tur för att segerstrida. Jag ligger lite lågt med henne, men jag vill inte kalla henne chanslös om det skulle stämma med tempo och bra ryggar under vägen, säger Joakim Elfving.

ANNONS: Köp din andel i unika Premiumsystemet här

ANNONS: Köp din andel i Premiumsystemet här

ANNONS: Köp din andel i expertens system här

ANNONS: Köp din andel i expertens lilla system här

Andas optimism

Men i Silverdivisionens försök andas han lite större optimism. Då handlar det om Franklin Face (V75-5) som lottats till ett tredjespår bakom bilen och taktiken är given på förhand.

– Franklin Face fick gå i dödens senast och det loppet kan vi glömma snabbt. Hästen kändes hursomhelst jättebra i tisdagens jobb och nu blir det blinkers och barfota runt om vilket gör honom snabbare från start och det är ingen hemlighet att vi siktar på att komma till ledningen vilket skulle vara ett stort plus. Jag är optimistisk med honom och tycker att han ska med på kupongen, hälsar Romme-tränaren.

Det tipset är vårt att ta med sig...