Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Är oerhört bra – men spår åtta är ett minus

Robert Berghs Hail Mary fick spår 8 i Jämtlands Stora Pris.
Foto: LARS JAKOBSSON / TR Media

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är Fredrik Edholms tidiga tankar inför V75 på Östersund.

V75-1

10 Otroligosåfin och 12 Gooner är kapabla men känns lite bortlottade. 5 Cash Cowboy visade jättebra form från dåligt läge senast och ska räknas. 6 Moses blir också farlig om han kan serveras en fin resa. 3 Young King vann direkt i ny regi. Inte golvad.

V75-2

10 Månlykke A.M. har visat att han är vår nästa kallblodsstjärna. Trots läget blir han svår att stå emot för övriga ekipage. Spikförslag. 4 Ard har härlig form och är den som i första hand kan ge favoriten en match. 6 Mo Sjur står tuffare till denna gång.

V75-3

1 Margareta Tooma vann på en 1.12-tid på distansen senast trots att hon inte hade startat på länge. Blir inte läget en fälla så är hon hästen att besegra. Duon 3 Global Benefit och 8 Make More Cider ska nog räknas tidigt bakom Margareta Tooma.

V75-4

Ett väldigt jämnt lopp på papperet. 1 Global Attention fick ett kanonspår och blir att räkna med i felfritt lopp. 7 Eagle Hall vann för Ulf Ohlsson näst senast och duon kan slå till igen. 6 Kissinger Boko vann åkandes från dödens senast och glänste. Strecka på!

V75-5

1 Devs Definitif och 4 Bitcoin d’Arc har båda fått fina lägen och tillhör A-gruppen. 9 Gogobet Sisu galopperade som betrodd på V75 senast och söker revansch. Kan gå. 10 Berra Steel är en outsider som bara verkar bli bättre och bättre för varje lopp.

V75-6

3 Upstate Face har svarat för ett par helgjutna insatser på senare tid och är en vinnare i spårlottningen. 9 Can Lane har varit som en ny häst på slutet. Robert Dunders 10 Even’s Cool Boy övertygade senast och formen ska bli allt bättre för varje start.

V75-7

3 Missle Hill fick ett perfekt spår och tar med största sannolikhet hand om ledningen. Känns hetast på förhand. 8 Hail Mary är oerhört bra men spår åtta var förstås ett minus. 4 Brother Bill galopperade i segerstriden senast och känns som loppet luring.