Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Är oerhört bra – men spår åtta är ett minus

Robert Berghs Hail Mary fick spår 8 i Jämtlands Stora Pris.
Foto: LARS JAKOBSSON / TR Media

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är Fredrik Edholms tidiga tankar inför V75 på Östersund.

V75-1

10 Otroligosåfin och 12 Gooner är kapabla men känns lite bortlottade. 5 Cash Cowboy visade jättebra form från dåligt läge senast och ska räknas. 6 Moses blir också farlig om han kan serveras en fin resa. 3 Young King vann direkt i ny regi. Inte golvad.

V75-2

10 Månlykke A.M. har visat att han är vår nästa kallblodsstjärna. Trots läget blir han svår att stå emot för övriga ekipage. Spikförslag. 4 Ard har härlig form och är den som i första hand kan ge favoriten en match. 6 Mo Sjur står tuffare till denna gång.

V75-3

1 Margareta Tooma vann på en 1.12-tid på distansen senast trots att hon inte hade startat på länge. Blir inte läget en fälla så är hon hästen att besegra. Duon 3 Global Benefit och 8 Make More Cider ska nog räknas tidigt bakom Margareta Tooma.

V75-4

Ett väldigt jämnt lopp på papperet. 1 Global Attention fick ett kanonspår och blir att räkna med i felfritt lopp. 7 Eagle Hall vann för Ulf Ohlsson näst senast och duon kan slå till igen. 6 Kissinger Boko vann åkandes från dödens senast och glänste. Strecka på!

V75-5

1 Devs Definitif och 4 Bitcoin d’Arc har båda fått fina lägen och tillhör A-gruppen. 9 Gogobet Sisu galopperade som betrodd på V75 senast och söker revansch. Kan gå. 10 Berra Steel är en outsider som bara verkar bli bättre och bättre för varje lopp.

V75-6

3 Upstate Face har svarat för ett par helgjutna insatser på senare tid och är en vinnare i spårlottningen. 9 Can Lane har varit som en ny häst på slutet. Robert Dunders 10 Even’s Cool Boy övertygade senast och formen ska bli allt bättre för varje start.

V75-7

3 Missle Hill fick ett perfekt spår och tar med största sannolikhet hand om ledningen. Känns hetast på förhand. 8 Hail Mary är oerhört bra men spår åtta var förstås ett minus. 4 Brother Bill galopperade i segerstriden senast och känns som loppet luring.