Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Är huvudet högre än alla andra – spik

Idomenio Sisu
Foto: LJ / TR Media

Det är jackpot på V64 när torsdagens tävlingar avgörs på Bergsåkertravet.

 Den bästa spiken är en kanonfin treåring som jag tror är huvudet högre än de andra.


ANNONS: Spela redaktionens V64-system 

Såg ut som en bomb senast

Dagens bästa

3 Idomenio Sisu (V64-2) såg ut som en bomb när han satt fast i rygg på ledaren i E3-finalen senast. Starten innan övertygade han när han sprang 11,9 full väg och cementerade sin plats som en av kulltopparna. Han har fått ett bra spår och har bra segerchans.

Spänstig över mål vid vinsten

Dagens chansning

12 Baltic On Line (V64-3) är en norsk gäst som tog årets första seger senast. Stoet gick med bra spänst över mål och med rätt resa kan hon dyka upp långt fram även här. En rolig skräll jag inte vill missa!

Relevant intervju:

Svante Båth om 9 Coin Perdu (V64-6, DD-2:

– Gjorde ett bra lopp senast även om han aldrig fick tag på segraren. Han har haft full form en längre tid nu och jag tycker även att han börjar få den hårdhet som krävs när man möter de bästa. Här stöter vi på tufft motstånd men det blir förmodligen positionerna som avgör och min är en av de som kan vinna loppet. Inga ändringar, skor runt om.