All in på att han löser uppgiften

Publicerad

Ett par riktiga stjärnsmällar gjorde det smått omöjligt för spelarna förra onsdagen. Ingen med åtta rätt och en riktigt rejäl jackpott den här gången. Runt 21 miljoner om man blir ensam...

Bästa spiken finner vi direkt i V86-inledningen. Bryssel har lopp i kroppen och möter lämpliga hästar. Vi tror att han krossar allt i god tid.

ANALYSER, VINNARNA OCH UTMANARNA

Ranking, startlistorna, kusk- och tränarsnack samt V86-panelen med stjärnkuskarnas bästa tips – klicka på länkarna nedan (pdf-filer):

V86 – del 1 

V86 – del 2 

Bästa spikarna

V86-1: 5 Bryssel

 Förlorade förvisso som klar favorit på V75 senast, men det var ändå en helt okej insats. Vinnaren (West Wing) kom långt ut i banan och kanske var det så att Bryssel inte riktigt hann se och svara? Nu har han i alla fall lopp i kroppen och den långa distansen passar utmärkt. Motstånd finns men det är av passande karaktär. Vi är helt inne på att Peter Ingves inleder den här super-jackpotten.

V86-6: 8 Earn N’Burn

 Är ute i ett väldigt ojämnt lopp med många ”blåbär”. Björn Goop gör sällan några misstag och hästen är kvick i benen. Bör sitta bra på det direkt efter start alltså och även om det aldrig är lätt att vinna från tillägg över 1 640 meter tror vi att det går vägen. 

Spetsdragen

V86-2: 4 Rose Garden

 Gör första starten för stall Goop och det är givetvis spännande. Vi har sett henne öppna bra i Norge men frågan är om man börjar lite lugnt med mer ”vanlig” utrustning? Ska under alla omständigheter ha chans att vinna.

V86-4: 3 Etoile Mearas

 Vann på bra vis i comebacken. Borde rimligen inte vara sämre den här gången och med tanke på hennes goda startsnabbhet är spetschansen fin. Blir inte lätt att passera sedan. En tänkbar spik i ett annars öppet lopp...

Skrällbuden

V86-4: 2 Kavata Käll

 Galopperade under attack på Romme senast. Hon sitter i ett perfekt andraspår och kan mycket väl ta snabb revansch om hon sköter sig.

V86-7: 2 Miss Pixel

 Är en spännande skräll som förhoppningsvis inte drar så mycket spel. Hon är kvick från start och har vi läst loppet rätt finns det chans till open stretch. Form, det har hon verkligen!

Tänk på att...

V86-1: 3 Valentino Strix

 Har haft en paus från tävlingarna och är sedan senaste starten valack. Det kan behövas ett lopp i kroppen, men det är ändå viss skrällvarning.

V86-4: 10 Trilly of Nando

 Kommer inte till någon ledning nu, men det kanske kan gå vägen ändå. Går troligen utan skor på onsdag.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


2

3

Är du nybörjare på trav? Ta hjälp av SportExpressens travskola

Till Expressens startsida

Mest läst i dag