Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

All in på att han löser uppgiften

Ett par riktiga stjärnsmällar gjorde det smått omöjligt för spelarna förra onsdagen. Ingen med åtta rätt och en riktigt rejäl jackpott den här gången. Runt 21 miljoner om man blir ensam...

Bästa spiken finner vi direkt i V86-inledningen. Bryssel har lopp i kroppen och möter lämpliga hästar. Vi tror att han krossar allt i god tid.

ANALYSER, VINNARNA OCH UTMANARNA

Ranking, startlistorna, kusk- och tränarsnack samt V86-panelen med stjärnkuskarnas bästa tips – klicka på länkarna nedan (pdf-filer):

V86 – del 1 

V86 – del 2 

Bästa spikarna

V86-1: 5 Bryssel

 Förlorade förvisso som klar favorit på V75 senast, men det var ändå en helt okej insats. Vinnaren (West Wing) kom långt ut i banan och kanske var det så att Bryssel inte riktigt hann se och svara? Nu har han i alla fall lopp i kroppen och den långa distansen passar utmärkt. Motstånd finns men det är av passande karaktär. Vi är helt inne på att Peter Ingves inleder den här super-jackpotten.

V86-6: 8 Earn N’Burn

 Är ute i ett väldigt ojämnt lopp med många ”blåbär”. Björn Goop gör sällan några misstag och hästen är kvick i benen. Bör sitta bra på det direkt efter start alltså och även om det aldrig är lätt att vinna från tillägg över 1 640 meter tror vi att det går vägen. 

Spetsdragen

V86-2: 4 Rose Garden

 Gör första starten för stall Goop och det är givetvis spännande. Vi har sett henne öppna bra i Norge men frågan är om man börjar lite lugnt med mer ”vanlig” utrustning? Ska under alla omständigheter ha chans att vinna.

V86-4: 3 Etoile Mearas

 Vann på bra vis i comebacken. Borde rimligen inte vara sämre den här gången och med tanke på hennes goda startsnabbhet är spetschansen fin. Blir inte lätt att passera sedan. En tänkbar spik i ett annars öppet lopp...

Skrällbuden

V86-4: 2 Kavata Käll

 Galopperade under attack på Romme senast. Hon sitter i ett perfekt andraspår och kan mycket väl ta snabb revansch om hon sköter sig.

V86-7: 2 Miss Pixel

 Är en spännande skräll som förhoppningsvis inte drar så mycket spel. Hon är kvick från start och har vi läst loppet rätt finns det chans till open stretch. Form, det har hon verkligen!

Tänk på att...

V86-1: 3 Valentino Strix

 Har haft en paus från tävlingarna och är sedan senaste starten valack. Det kan behövas ett lopp i kroppen, men det är ändå viss skrällvarning.

V86-4: 10 Trilly of Nando

 Kommer inte till någon ledning nu, men det kanske kan gå vägen ändå. Går troligen utan skor på onsdag.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!