Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

52 miljoner i potten – jag har ett rysardrag

Foto: Malin Albinsson / TR Media

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är FREDRIK EDHOLMS tidiga tankar inför V75 på Jägersro.  

V75-1

Voltstart och spår fyra kan ställa till det för 4 Night Brodde som annars har en vettig uppgift. Varning för 6 Kennedy som visade rejäla takter som tvåa senast och har form. Segervane 11 Fortune Mearas blir betrodd men utgångsläget är ett minus.

V75-2

Ett otroligt öppet lopp. Inte minst då 12 Behind Bars fick sämsta läget över kort distans. 5 One Deep Valley och 6 Speed Vici ska man ta med i beräkningarna i ett tidigt skede. 4 Lucky Truc var fin senast och kan säkert rekordsänka. Strecka på!

V75-3

5 Gareth Boko har visat stigande formkurva och fick ett bra läge. Han blir att räkna med nu. 8 Nadal Broline hade inte samma tur med spåret, men han är snart en vinnare igen. Urstarke 7 Pacific Face är helt klart på gång och dessutom distansgynnad.

V75-4

Steen Juuls 8 Chablis D.K. trivs på distansen och lär vara med i den främre träffen. 9 Global Warrior vann på V75 senast och är aktuell för segerstriden på nytt. 14 First One In felade bort en seger på V75 senast. 12 Eclipse Am är ett rysarbud i bra form.

V75-5

Med ett bättre läge hade 8 Devs Daffodil känts som ett spikförslag, men nu kan det bli bekymmer från spår åtta. Peter Untersteiners duo 1 Princess S.W. och 3 Velegance har kunnande som räcker om det stämmer i loppet. 10 Sharp Dream som skräll?

V75-6

3 Four Guys Dream är I bra slag och från ett bra läge är han en het segerkandidat. 6 Cargo Door gör debut i Jerry Riordans regi och värd att ta på största allvar direkt. 4 Emilion är en ny bekantskap som övertygat i Tyskland. Får ju även Goop i sulkyn.

V75-7

Intressant lopp. 11 Dream Kåsgård har imponerat men läge och skotvång gör honom sårbar. Draget kan vara 2 Romero som visat hög kapacitet och alltid tävlar med skor runt om. Duon 6 Don Cash och 7 Cruise har båda viss chans att vinna loppet.