17 miljoner på sju rätt – rätta din V75-rad här

Publicerad

Det var stor final av V75-cirkusen Winter Burst under Nyårsafton. 

Och omgången var rejält svårtlöst. Utdelningen på sju rätt landade på hela 16 919 140 kronor. 

– Nämen kyss Karlsson, utbrast Per Skoglund i TV12 när han såg siffran. 

Det var rejält svårlösta lopp på Örebro under söndagen. Men ett par system hittade alla rätt. Därav ett inlämnat i Växjö, som kostade 96 kronor. 

– Snacka om marginaler på sin sida, säger Per Skoglund i V75 Direkt i TV12.

V75-raden lördag 31 december

5-5-3-5-9-12-4

Utdelning 

7 rätt: 16 919 140 kr

6 rätt:  16 451 kr

5 rätt:  712 kr

Omsättning

103 681 808 kronor

Ett av de vinnande systemen var inlämnat i Växjö och kostade, enligt vinstlistan, 96 kronor. 

Ett var inlämnat i Tyskland, och ett på Malta.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Är du nybörjare på trav? Ta hjälp av SportExpressens travskola

Till Expressens startsida

Mest läst i dag