15.00: Följ V75 – ta hjälp av experterna

Publicerad

Dags för V75 på Åby.

SportExpressens Eskil Hellberg bjuder på tips inför – och under – V75.

Under live-fönstret finns hetaste skrällarna, bästa spikarna, snackhästarna och värmningarna som sticker ut.

HETASTE SKRÄLLARNA

V75-1 – 2 Inga In Heaven

Spurtade rappt i försöket och svarade bra på det norska huvudlaget. Hon har inte högst kapacitet i loppet, men är startsnabb och får en fin resa i främre träffen och dessutom Björn Goop i sulkyn.

V75-6:

I sjätte avdelning finns det intressanta skrällbud. 1 Springfield har störst chans att vinna loppet men är väldigt hårt betrodd. 6 Ulriika Highness var strålande som trea bakom Dear Friend och Ilona Håleryd på Jägersro efter stygg öppning. 7 Ferrari River är kapabel och blev störd på upploppet senast.

BÄSTA SPIKEN

V75-3 – 6 Bravo Navarone

Lutfi Kolgjinis Brave Navarone svarade för en strålande insats som tvåa senast. Han tål att göra jobbet själv och är en trolig vinnare i den tredje avdelningen.

AVSLAG

V75-5 – 7 On Track Piraten.

Formen är tveksam och trots att han nyligen gick ett snabbt banjobb tror jag att OTP är en favorit i fara.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Skapa ditt eget travstall och tävla med sportens två- och fyrbenta stjärnor.
Gå med i Guldstallet i dag!

Till Expressens startsida

Mest läst i dag