Foto: BS
 Foto: BS

13.30: Följ V75 – ta hjälp av experterna

Publicerad

Dags för extra V75 från Charlottenlund!

SportExpressens Eskil Hellberg bjuder på tips inför – och under – V75.

Under live-fönstret hittar du även experternas tips i sista stund!

BÄSTA SPIKARNA

V75-1: 10 Darling Hornline

Fullföljde bra senast i ett lopp som Wild Honey vann och denne hade ju varit storfavorit i det här loppet. Darling Hornline är under fortsatt utveckling och hon har kunnande som räcker för att blåsa förbi det här sällskapet.

V75-4: 9 Staro Ivy League

Vi vet, det här är en riktig chansning. Men omgången är lurig och man måste chansa. Staro Ivy League har vunnit i V75 förut och med lopp i kroppen i ny regi ska det vara vass form. Det ser ut att kunna bli lite körning under vägen och det är ett plus för vår idé.

SPETSDRAGEN

V75-5: 4 Farzad Boko

Fick en välbehövlig genomkörare senast. Har nu framspår och Roger Malmqvist lär vara offensiv. Lyckas han hålla ut Flash Håleryd och Aron The Baron den första biten tror vi att Farzad Boko kan spåra länge.

V75-7: 3 Buzz Mearas

Buzz Mearas är väldigt snabb den första biten och trivs i ledningen. Vi tror knappast att kusken är intresserad av att släppa och hästen kan hålla stången länge i spets.

SKRÄLLBUDEN

V75-3: 11 Midnight Dreamer

Vincent Martens gör knappast resan till Danmark utan att ha hästarna i ordning och det här är ingen tokig häst. Blir det bra tempo första varvet kan han bli giftig!

V75-6: 15 Usain Henna

Hästen var med på V75 i lördags och visade bra form som trea bakom Balfour och Sauveur. Han har med andra ord bra form och får han bra ryggar att följa fram till upploppet kan han ställa till det för samtliga.

TÄNK PÅ ATT

V75-1: 6 Otrobanda

Otrobanda vann Drottning Silvias Pokal i fjol och formen ska vara i stigande med två lopp i kroppen. Får inte glömmas om man väljer att gardera Darling Hornline.

V75-3: 6 Shotproof

Flemming Jensen har laddat och går knappast segerlös. Shotproof här kan vara ett roligt drag i ett öppet fyraåringslopp.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Skapa ditt eget travstall och tävla med sportens två- och fyrbenta stjärnor.
Gå med i Guldstallet i dag!

Till Expressens startsida

Mest läst i dag