Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Han har ett perfekt spår nu – skräller?

LÖRDAG

Bjerke, 18 november

Beräknat spelstopp:

14.45 V4

16.20 V75

17.05 V5

18.20 DD

ANALYSER, RANKING OCH TIPS

Startlistorna, kusk- och tränarsnack och vår unika statistik - klicka på länkarna nedan (pdf-filer):

V75 – del 1 

V75 – del 2 

Bästa spikarna

V75-3: 5 Lionel N.O.

Gjorde det klart godkänt efter paus senast i ett lopp som får betecknas som ännu tuffare än detta. Lionel matchas mot Prix d’Amerique och ska inte vara i toppform ännu, men formen är nog tillräckligt bra för att lägga det här gänget på rygg.

V75-5: 1 Nobel Amok

Avgjorde den tunga vägen senast. Har ett bra spår och kan öppna bra, men Nobel Amok har visat flera gånger att han inte behöver ledningen för att vinna. Han borde ha väldigt bra segerchans den här gången också!

Spetsdragen

V75-4: 1 Global Takeover

Lars I Nilsson-träningen har radat segrar på sistone och spåret är idealiskt för en startsnabb häst. Det är spets som gäller och i den positionen är han ett givet streck.

V75-6: 3 Love Matters

Öppnade bra senast och vi tror bestämt att han kan plocka en längd på Ferrari B.R. från start. Och väl i ledningen över sprinterdistans måste man vara riktigt bra för att besegra honom.

Skrällbuden

V75-1: 11 Awesome Deal

Visade toppform senast och även om han är bortvald av Flemming Jensen är han inte chanslös. Det är ett öppet lopp och Awesome Deal är en av de som kan överraska.

V75-2: 3 Monfalcone

Är härdad i V75 och har vunnit där för inte så länge sedan. Har sin bästa bit till slut och får han bara ett vettigt lopp går ingen säker för Tom Horpestads häst!

V75-7: 11 Xperia Knick

Vann för tre starter sedan och det är ingen fara med formen. Hon har otur med spåren, men blir det lite överpace kommer hennes spurt att bita bra och det kan vara en kantboll.

Tänk på att ...

V75-1: 5 Perfect King

Återkommer efter ett uppehåll men är bra förberedd låter det som. Hästen gjorde ett kanonlopp vid andraplatsen senast och löper han upp till sitt bästa kan det bli jobbigt för tilläggshästarna.

V75-4: 11 Santiago Kyu

Står bra inne på pengarna i klassen och gick bra från ett liknande läge näst senast och noterade då vassa 1.10,7 över distansen. Vi tror att han kan fälla många med minsta lilla flax på vägen.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!