Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Inga tuffa tider för skolös Hard Times

Samtliga vinnare förra veckan gav runt fem gånger pengarna, eller under. Det gör att vi har en jackpott på V86-spelet även den här veckan.

Hard Times känns som en sund spik. Vann Kriteriet i Norge och har tänt till utan skor. Det gäller att banan i Sundsvall tillåter skolöst bara. Då ska det, som sagt, vara en toppchans.

ANALYSER, VINNARNA OCH UTMANARNA

Ranking, startlistorna, kusk- och tränarsnack samt V86-panelen med stjärnkuskarnas bästa tips - klicka på länkarna nedan (pdf-filer):

V86 – del 1 

V86 – del 2 

Bästa spikarna

V86-3: 5 Hard Times

Vann det norska Kriteriet och svarade för en klart bra insats då. Hästen har utvecklats under året men det är väl inget snack om att barfotakörningen har gjort sitt. Hoppas nu att Bergsåkers bana tillåter barfotakörning för det är viktigt. Med skor är det en mer osäker spik, men under normala omständigheter ska det vara en toppchans alltså. Inte omöjligt att Ulf Ohlsson placerar honom i tät tidigt.

V86-4: 8 Quito Lane

Är mer av en chansning men i ett lopp som är vidöppet bakom vår tipsetta väljer vi att ta ställning. Quito Lane var imponerande i debuten och håller han sig ”bara” till trav räknar vi med att han är starkast. Borde kunna göra en del jobb själv – vilket säkert krävs med tanke på oturen vid lottningen. 

Spetsdragen

V86-7: 1 Pastell Tilly

Gjorde det bra i V75 senast och fick maxutdelning efter ett smart upplägg av kusken. Nu är det läge för ledningen igen och nu kanske man provar där hela vägen? Får under alla omständigheter ett bra lopp och ska streckas.

V86-8: 1 Feria de Mayo

Mycket kommer att avgöras i starten i det här loppet. Lyckas häst och kusk hålla upp innerspåret är det en bra segerchans. Hon har tidigare visat att hon kan springa fort!

Skrällbuden

V86-1: 4 Highspeed Dynamite

Har ganska gott kunnande i grunden. Lyckas ekipaget komma till front är det inte omöjligt att det kan räcka till seger i ett halvöppet lopp. Stallet är uppåt i vanlig ordning.

V86-8: 3 Ioana Hanover

Inledde karriären fint men har inte visat upp samma form på slutet. Borde bli allt bättre med loppen hon får i kroppen och eftersom raden är som den är kanske hon inte blir så hårt spelad?

Tänk på att ...

V86-2: 2 Showman Brodde

Laddas för ledningen och det är god chans att han kommer dit. Troligen lite lättare balans på onsdag.

V86-5: 1 Comewithaflash

Ledde runt om senast och kom i mål på ett bra vis, även om det var lite stumma ben. Siktar på en repris?!

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!