Niklas Sundblad Foto: C MoreNiklas Sundblad Foto: C More
Niklas Sundblad Foto: C More
Hudacek diskuterar med domaren Foto: C MoreHudacek diskuterar med domaren Foto: C More
Hudacek diskuterar med domaren Foto: C More

Tränarens ilska efter förlusten: "För dåligt"

Publicerad

Örebro fick sitt 2-2-mål i förlustmatchen mot Luleå.

Efter matchen rasade tränaren Niklas Sundblad mot domarna.

– Det är för dåligt, säger han till C More.

Luleå tog sin första trepoängare på 14 matcher när de besegrade Örebro på hemmaplan med 2-1.

Men Örebro kände sig orättvist behandlade av domarna i den tredje perioden.

Vid ställningen 2-1 till Luleå så hade Luleå först en puck i mål, något som dömdes bort direkt.

Kort därefter kvitterade Tom Wandell för Örebro, men domarna valde att ringa på det.

"Vad är problemet?"

Efter en längre videogranskning så kom de fram till att Wandell hade varit inne i målgården och stört, varpå målet dömdes bort.

Något Örebrotränaren Niklas Sundblad reagerade ilsket på. Först skällde han på domarna, sen efter matchen så vädrade han sin ilska i C More.

– Jag tycker det är mål. Ligan måste ta tag i det där. Det är för dåligt, vad är problemet? Det är ett mål i mina ögon. Vi slåss om en slutspelsplats och han dömer bort det, säger Sundblad.

– Vi spelade bättre i den tredje perioden och vi får målet som jag tycker är inne. Det är en tajt match och vi kämpar på men det räcker inte hela vägen.

Sundblad får medhåll av experten Niklas Wikegård.

 

 

 

Se alla matcher från SHL och Hockeyallsvenskan (extern länk)

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du kan även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag