Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Wolves tuffa schema kan bli avgörande – gardera

Foto: ALESSANDRO DI MARCO / AP TT NYHETSBYRÅN

Trots att storfavoriten Manchester City tappade poäng blev det ingen utdelning för tio rätt i helgen. Det finns extra pengar i potten även den här veckan och omgången ser mer svårlöst ut än den i lördags.

Manchester United blir en av de största favoriterna på tipset. Crystal Palace är mållöst efter två omgångar och får svårt att näta på Old Trafford. Ettan spikas.

Middlesbrough kommer från efterlängtad trepoängare. Millwall väntar på hemmaplan och det är bra chans att Jonathan Woodgates gäng tar hand om poängen.

Tipsgenomgången

Del 1: Stryktipset – stor genomgång  

Del 2: Europatipset och ligatabeller 

Bästa spikarna

Manchester United har toppchans hemma

1. MANCHESTER UNITED–CRYSTAL PALACE 1

Crystal Palace är mållöst efter två spelade omgångar och nu väntar Manchester United på främmande mark. Uniteds försvar är ramstarkt och chansen till att måltorkan bryts är liten. Möjligheten att ta poäng är mycket begränsad. Manchester United är en sannolik vinnare.

Nu lossnar det för Middlesbrough

11. MIDDLESBROUGH–MILLWALL 1

Segern över Wigan behövdes och managern Jonathan Woodgate kan andas ut efter trög inledning. Middlesbrough har en dags längre vila och har ett klart bättre lag än Millwall. Det är upplagt för ny trepoängare och kanske avgör Britt Assombalonga igen. Ettan spikas.

Queens Park Rangers påbörjar ny segersvit

13. QUEENS PARK RANGERS–WIGAN 1

Queens Park Rangers har bra chans hemma mot ett uddlöst Wigan. Defensiven har stora brister och även om Queens Park Rangers har dubbla nederlag har de randiga eleganterna mitt förtroende.

Skrällvarningarna

Positiva trenden fortsätter för Sheffield United

4. SHEFFIELD UNITED–LEICESTER 1X

Sheffield United är obesegrat efter återkomsten i Premier League. Defensiven är välorganiserad och trenden kan hålla i sig även mot Leicester. Utgångstvåan garderas tidigt.

Tufft spelschema för Wolverhampton

6. WOLVERHAMPTON–BURNLEY X2

Wolves spelade match i måndags mot Manchester United och och i går mot Torino. Dessutom kan resan till och från Italien sitta i benen. Troligen kommer truppen att luftas och Burnleys möte med Wolverhampton kommer i rätt tid. Ta med alla tecken.

Leeds kan sakna flera försvarare

8. STOKE–LEEDS 1X

Leeds har skavanker på flera defensiva spelare och vill det sig illa saknas Liam Cooper, Barry Douglas och Ezgjan Alioski. Stoke har inte alls levererat som förväntat och har endast tagit en poäng av tolv möjliga. Spelarna är under press men kommer ge allt. Gardera.