Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

West Ham är vassaste skrällen på Topptipset

Dagens råd är att inte krångla till det. 

Spika Topptipsets stora bank Salzburg och lägg garderingarna där de faktiskt kan göra nytta.

Det gäller att rätta mun efter matsäck, som det hette från början. Man ska nöja sig med den mat som serveras. På Topptipset gäller det att rätta sig efter kupongen. Ibland gör sig stora system bäst och ibland mindre. Idag är det läge att gå för ett något mindre system och istället skruva upp radinsatsen. Antalet vettiga skrällar är nämligen få.

Att exempelvis gardera storfavoriten Salzburg i match 8 är att kasta goda pengar efter dåliga. Oddset på hemmalaget är satt till 1,10 mot ett Corona-drabbat Maccabi Tel Aviv. Krångla inte till det, spika ettan och gå vidare.

Inte heller känner jag för att slänga några tecken på ett rostigt Burnley i match 3. Manchester City visade visserligen defensiva brister när de blev bortkontrade hemma mot Leicester senast. Men Guardiola älskar titlar och kommer som vanligt kunna ställa en bra elva på banan här i Ligacupen. 

Burnley har knappast någon Vardy på topp och har blivit helt överkörda av City de senaste säsongerna. Spika tvåan.

En rolig lågprocentare hittas i den tyska Supercupen i match 1. Både Bayern München och Dortmund kommer från oväntade förluster i Bundesliga. Bayern släppte in häpnadsväckande fyra mål mot Hoffenheim (1-4). 

Dortmund vann fjolårets Supercup med 2-0 mot Bayern och kan inte räknas bort med Sancho och Håland i offensiv riktning. Här får vi troligtvis se gladfotboll och många mål. Det gör krysset mindre troligt. En klassisk ”gubbgardering” (etta tvåa) blir mitt val.

SPIKEN

Salzburg (match 8)

Salzburg är en sådan favorit som man inte egentligen inte vill ha med på kupongen. Vinsten är helt enkelt för trolig. Här kan det ändå bli värde i att spika ettan när allt för många vaskar garderingar till ingen nytta.

SKRÄLLEN

West Ham (match 5)

Ska det finnas chans till någon utdelning att tala om så bör West Ham plitas med. Visst har Everton imponerat och ska vara givna favoriter. Men det är trots allt den mer ovissa Ligacupen som gäller och West Ham visar målform och kan sprattla till! Tvåan är kupongens värdemässigt bästa skräll till för låga 15%.

FAVORIT I FARA

Manchester United (match 4)

United besökte Brighton i ligan i helgen och lyckades med ett äkta helgerån när de kom undan med alla tre poängen. I själva verket var Brighton det klart bättre laget och har varit en positiv överraskning spelmässigt. Nu är det Ligacupen och här avgörs givetvis mycket av hur Potter och Solskjaer ställer upp. Följ upp troliga elvor och underskatta inte hemmalaget.

ANNONS:
Expertens systemförslag: