Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

West Bromwich tippas i Birmingham-derbyt

Foto: MATT WEST/BPI/REX/SHUTTERSTOCK / MATT WEST/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/I REX FEATURES

Oddsetutbudet är äntligen någon att hänga i granen igen!

Brighton-Arsenal 2

Arsenal spelade med en man mindre under stora delar av andra halvlek i omstarten mot Chelsea. David Luiz är avstängd efter sitt röda kort. Brighton är i stort poängbehov. Tvåa, men inget lir.

Blackburn-Bristol City 1

Amari’i Bell och Derrick Williams är tveksamma till spel i hemmalaget. Lewis Holtby och Corry Evans kan troligen spela. Greg Cunningham har återvänt till Cardiff. Vidöppen match. Knapp etta.

Luton-Preston 2

Nathan Jones ska försöka rädda kvar Luton i The Championship och det blir inte lätt. Brendan Galloway och Eunan O’Kane spelar inte. Prestons Tom Bayliss och Billy Bodin kanske spelar.

Reading-Stoke 2

Reading får troligen klara sig utan Andy Yiadom. Stoke kom i gång rejält i våras. Sam Vokes och Jordan Cousins är förmodligen redo för spel. Rutinerade Joe Allen saknas på grund av skada. 

Sheffield Wednesday-Nottingham 2

Sheffield Wednesday var i usel form i våras. Under uppehållet har man fått tillbaka flera spelare. Samba Sow, Nuno da Costa och Tiago Silva är tillgängliga för spel. Tendayi Darikwa saknas i Forest.

West Bromwich-Birmingham 1

Unge försvararen Nathan Ferguson saknas i West Bromwich. WBA är nära en plats i Premier League om det blir seger. Josh McEachran är inte med i Birmingham. WBA vinner derbyt?

West Ham-Wolverhampton 2

Jack Wilshere, Ryan Fredericks och Andriy Yarmolenko har blivit friska under uppehållet och är redo för spel i West Ham. Ett par spelare är tveksamma och Angelo Ogbonna saknas troligen.

Bournemouth-Crystal Palace 1

Bournemouth var svagt före vilan och tog endast åtta poäng på de tolv senaste omgångarna. David Brooks är tillbaka efter skada. Phillip Billing testas sent. Motivationen är på hemmalagets sida.