Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Wednesday–Luton är ett möte att helgardera

Foto: DAVE SHOPLAND/BPI/SHUTTERSTOCK / DAVE SHOPLAND/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Topptipset 20 augusti.

Spelexpert: Jonas Amrouni.

Spelstopp: 20.44.

1. Apoel Nicosia - Ajax 2

Apoel vände och vann överraskande borta mot Qarabag. Ajax avancemang gick lite mer som planerat. Talangmässigt är det klar fördel gästerna. Hallenius gör sitt första för den nya klubben?

2. Cluj - Slavia Prag 1

Slavia Prag kliver in europaspelet här. Cluj däremot gick vidare efter en mirakelvändning i Skottland mot Celtic. Cluj har gjort en makalös resa under kvalspelet och får ses som favoriter.

3. LASK Linz - Club Brügge 1

Linz var inblandade i två målrika tillställningar mot Basel, men det var inte förrän i andra halvlek det lossnade. Framför allt imponerade laget taktiskt. Club Brügge kommer få det tufft.

4. Birmingham - Barnsley 1

En seger, en oavgjord och en förlust är båda lagens facit efter tre omgångar. Birmingham saknar fyra ordinarie spelare i truppen. Barnsley har plockat samtliga poäng på hemmaplan.

5. Derby - Bristol City 1

Derby är fortfarande obesegrade under Cocu. Bristol tog säsongens första seger i lördags. Anya är tveksam till spel för Debry. Gästerna har en lång skadelista som kommer påverka startelvan.

6. Hull - Blackburn 1

Bowen blev uttagen i veckans lag efter sin insats i helgen mot Brentford. Blackburn spelar en väldigt direkt fotboll, precis som Hull. Det finns goda förutsättningar för en fartfylld match.

7. Middlesbrough - Wigan 1

Boro har både Gestede och Coulson skadade. Fry tränar igen men är ännu inte redo för 90 minuter. Wigan har plockat mer poäng än Boro men spelmässigt har Boro varit det bättre laget.

8. Sheffield Wednesday - Luton 1

Sheffield åkte på säsongens första förlust när laget inte kunde besegra ett decimerat Millwall på bortaplan. Lutons defensiv är nykomlingens främsta bekymmer. Sju insläppta i ligan redan.

Systemförslaget

1. Apoel Nicosia–Ajax 1 X 2

2. Cluj–Slavia Prag 1

3. LASK Linz–Club Brugge 1 2

4. Birmingham–Barnsley 1 X

5. Derby–Bristol City 1

6. Hull–Blackburn 1 2

7. Middlesbrough–Wigan 1 2

8. Sheffield Wednesday–Luton 1 X 2

144 rader,