Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Vinner 1,7 miljoner - om Napoli tar full pott

Han spelade åtta fotbollsmatcher och har sju rätt hittills.

Ett enda hinder i form av Hellas Verona på söndagen återstår innan storspelaren kan räkna in 1 736 850 kronor.

- Vi har haft många storvinnare genom åren, men mig veterligen finns det ingen som någonsin har lyckats kamma hem en så här stor vinst, säger Robin Karlsson på spelbolaget Expekt.

Det är ingen fyr-, fem- eller sexling med blygsam insats det här handlar om.

Det är en "åttling" med totala oddset 231,58 - tufft spelad med 7500 kronor i insats - som är nära att sitta.

- Kanske mest imponerande är att i princip alla spel på kupongen är till odds runt 2,00 eller mer, så det är oerhört snyggt spelat, berömmer Robin Karlsson.

Nervös väntan

Den rutinerade spelaren har sju rätt av sju möjliga hittills - och nu hänger allt på söndagens Serie A-match mellan hemmastarka Hellas Verona och ett Napoli i god form.

Bortaseger till 1,95 är vad som gäller, då rasslar det till.

Hemmaseger eller oavgjort så är de sju rätta matcherna inte värda ett dyft - sju matcher vars kombination i nuläget skulle ge 890 704 kronor om spelaren nöjt sig med en "sjuling".

Nu blir det nästan det dubbla... eller ingenting.

- Räkna med att både vi och spelaren kommer följa matchen med stort intresse, medger Robin Karlsson.

Andra gången

Enligt spelbolaget har samme rutinerade spelare varit nära stora pengar tidigare. Runt nyår var han endast en match från att pricka in en liknande "osannolik" kombination.

Den gången satte han nio matcher men sprack på den tionde, Sunderland-Aston Villa, som slutade med bortaseger. Hemmavinst för Sebastian Larssons Premier League-gäng hade gett Expektspelaren 1 533 740 kronor.

Nu är det nära igen - för andra gången på två veckor.

- Vi önskar naturligtvis ett stort lycka till, nu återstår det bara att se om Napoli tar hem segern, säger Robin Karlsson.