Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Vann 66,5 miljoner - köper ny tvättmaskin

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Betsson-spelet vars jackpot slog in.

En 49-årig småbarnspappa i Värmland kände flytet och satsade vidare på den största jackpoten hos Betssons nätcasino.

Några minuter senare var han 66,5 miljoner kronor rikare.

- Min lyckodag, säger mannen.

Och det kan man ju förstå.

Hall of Gods heter spelet vars jackpot hann klättra till 66,5 miljoner kronor, enligt Betsson tidernas näst största onlinejackpot i Sverige.

- Jag vann 1 000 kronor här och 1 000 där, så jag bestämde mig för att fortsätta spela. Jag trodde inte mina ögon då jackpoten slog in, säger vinnaren från Värmland till spelbolaget.

"Pengar är inte allt"

Den färske mångmiljonären, som fyller 50 senare i år, vill vara anonym. Han är ensamstående med flera barn och bor i en liten lägenhet.

- Då hyran och räkningarna är betalda blir det inte mycket pengar över. Pengar är inte allt, men det här är underbart för mig. Jag har inte haft råd med bil men kan äntligen skaffa det nu... men det blir inte en Porsche utan en Volvo. Och så ska jag köpa hus!

Vad ska du göra mer för pengarna?

- Det allra första är att köpa en tvättmaskin till barnens mamma, hennes gick just sönder. Sen ska barnen få varsin surfplatta.

Går kanske ner i tid

Mannen kommer fortsätta arbeta inom kommunen som vanligt.

- Jag älskar att bidra samt att gå till jobbet. Kanske drar jag ned på arbetstiden lite nu, men jag skulle inte sluta jobba även om jag vann en miljard.

Stefan Bladh på Betsson säger i ett pressmeddelande:

- Vi är väldigt glada och stolta över att få dela ut storvinsten.