Arabian Nights kallas Betsson-spelet som en man i veckan vann 16,3 miljoner kronor på. Det var hans andra jackpotvinst på ett år, enligt spelbolaget.
Arabian Nights kallas Betsson-spelet som en man i veckan vann 16,3 miljoner kronor på. Det var hans andra jackpotvinst på ett år, enligt spelbolaget.

Vann 16,3 miljoner på jackpot - ännu en gång

Publicerad

Spelaren kammade hem en jackpot redan under fjolåret.

Nu hände det igen.

Vinsten denna gång? 16,3 miljoner.

– Det här är helt otroligt, säger mannen i ett pressmeddelande, via spelbolaget Betsson.

Vissa har mer tur än andra vad gäller spel. En man som är kund hos spelbolaget Betsson vann redan förra året en "enorm" jackpotvinst hos företaget.

Nu har turen slagit till igen.

På ett casinospel kallat "Arabian Nights" kammade mannen hem hela 16 296 000 kronor.

– Det här är helt otroligt. Vem hade kunnat gissa att jag skulle ta hem så stora vinster två gånger på ett år?, säger den lyckligen vinnaren i ett pressmeddelande från bolaget.

"Allt kan hända"

Från företagets sida har man inga problem med att punga ut ytterligare en mångmiljonvinst till spelaren.

– Vi är enormt glada över att kunna dela ut så stora vinster. Att de dessutom kan landa hos samma person två gånger, inom loppet av ett år, visar att allt kan hända i våra spel, säger Stefan Bladh på Betsson.

Mannens jackpotvinst står sig dock slätt i jämförelse den högsta vinsten som hittills delats ut i Sverige. Under fjolåret kammade nämligen en man i 50-årsåldern hem hela 237 miljoner kronor efter att ha prickat in Drömvinsten hos Svenska Spel.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag