Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Vann 16,3 miljoner på jackpot - ännu en gång

Arabian Nights kallas Betsson-spelet som en man i veckan vann 16,3 miljoner kronor på. Det var hans andra jackpotvinst på ett år, enligt spelbolaget.

Spelaren kammade hem en jackpot redan under fjolåret.

Nu hände det igen.

Vinsten denna gång? 16,3 miljoner.

– Det här är helt otroligt, säger mannen i ett pressmeddelande, via spelbolaget Betsson.

Vissa har mer tur än andra vad gäller spel. En man som är kund hos spelbolaget Betsson vann redan förra året en "enorm" jackpotvinst hos företaget.

Nu har turen slagit till igen.

På ett casinospel kallat "Arabian Nights" kammade mannen hem hela 16 296 000 kronor.

– Det här är helt otroligt. Vem hade kunnat gissa att jag skulle ta hem så stora vinster två gånger på ett år?, säger den lyckligen vinnaren i ett pressmeddelande från bolaget.

"Allt kan hända"

Från företagets sida har man inga problem med att punga ut ytterligare en mångmiljonvinst till spelaren.

– Vi är enormt glada över att kunna dela ut så stora vinster. Att de dessutom kan landa hos samma person två gånger, inom loppet av ett år, visar att allt kan hända i våra spel, säger Stefan Bladh på Betsson.

Mannens jackpotvinst står sig dock slätt i jämförelse den högsta vinsten som hittills delats ut i Sverige. Under fjolåret kammade nämligen en man i 50-årsåldern hem hela 237 miljoner kronor efter att ha prickat in Drömvinsten hos Svenska Spel.