Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Vann 1,3 miljoner i SM: ”Ska överraska tjejen”

Hans spelstil var något annorlunda – och det betalade sig rejält.

För sin förstaplats i Svenska Spels poker-SM online får ”flooshen” 1 282 203 kronor.

– Nu ska jag överraska tjejen. Hon vet inte ens om att jag spelat. Det blir kul, säger vinnaren från Stockholm som vill förbli anonym.

Trots att SM inleddes för över en vecka sedan har vinnaren lyckats hålla sitt deltagande hemligt för sin flickvän. Kanske var det rätt taktik. För nu kan ”flooshen” titulera sig svensk mästare i poker efter imponerande spel turneringen igenom.

– Det känns skönt. Jag är nöjd med mitt spel. Jag tycker att jag spelat bra hela turneringen och jag har inte legat sämre än 24:a sedan den tredje timmen, säger ”flooshen” i sin vinnarintervju med Rikard Åberg, Magdalena InDeBetou och Per Linde i Svenska Spels program Pokerstudion.

Inför finalbordet var det dock ”Pkrmon” som ledde och det var också han som hamnade heads up med flooshen efter att en vilt kämpande ”ibogatrix” tvingats kliva av på en tredjeplats.

I den avgörande handen skickade ”flooshen” in såsen med ess-nio på floppen knekt-åtta-sju och fick syn av ”Pkrmon” med ess-knekt på handen. Ett struligt läge, men efter en åtta på turn var det klart.

– Det kändes bra när åttan kom… Jag får ursäkta, jag är sjukt trött, säger flooshen som spelade lite annorlunda jämfört med de andra på finalbordet.

– Jag vet inte. Ärligt talat så har jag fått lite information om hur alla spelar, så det är väldigt mycket standardgrejer med trebetar innan. Det känns löjligt att alla ska göra likadant.

För segern fick han 1 282 203 kronor och en del av dem kommer att gå till att överraska flickvännen.

– Hon vet inte ens om att jag spelat. Det blir kul.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!