Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ut ur CL med dunder och brak – enklare nu

Fredrik André Bjørkan och Erik Botheims Bodö Glimt ska ha en passande uppgift här.
Foto: MARIUS SIMENSEN / BILDBYRÅN NORWAY

Flera svenska lag är igång i kvalet till Europa men det är en norsk klubb som kallar på spelfronten.


ANNONS: Lämna in dagens bästa spel enligt experten här

Dagens bästa spel

Bodö/Glimt att vinna.

Odds: 1,83

Både Bodö/Glimt och Valur åkte ur förra kvalomgången av Champions League med flaggan i topp. Bodö/Glimt hade inte tillräckligt med spets för att skapa lägen mot Legia men här blir det lättare.

Matchlistan

Elfsborg – Milsami 1

Johan Larsson är ett frågetecken inför matchen med en lårskada. Simon Olsson saknas sedan tidigare. Elfsborg behöver få med sig ett bra resultat från hemmamatchen om man ska gå vidare.

FC Köpenhamn – Zhodino 1

FCK har lagt stort fokus inför säsongen på att ta sig vidare in i gruppspelet. Det lär synas på startelvan och kör FCK med sitt bästa lag har jag svårt att se hur Zhodino ska kunna stå emot på Parken.

Gent – Vålerengen 1

Vålerengen har fortsatt Kjartansson skadad och laget kommer från några mindre bra insatser mot Lilleström och Haugesund. Gent är ett steg upp i motstånd. Gent är med all rätt favorit.

Larne – Aarhus 2

Aarhus imponerade i premiären mot regerande danska mästarna Bröndby. Nyförvärvet D’Alberto är inte redo för spel och Mortensen, Backman, Hvidt och Brandhof saknas. Lågt bortaodds..