Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tror stenhårt på DIF i 08-derbyt

Foto: MAXIM THORE / BILDBYRÅN

Real Madrid får förtroendet i den spanska titelkampen.

I Stockholms-derbyt tror jag stenhårt på att DIF vidhåller den fina formen och löser tre poäng.

Dagens bästa spel

Real Madrid att vinna.

Odds: 1,69

Athletic längtar nog efter semester nu, det var åtminstone så det såg ut i förra matchen mot Huesca. Real vann mot Granada i veckan och behöver fortsätta vinna om man ska utmana om guldet.

Trippeln

1. Real Madrid att vinna.

Odds: 1,69

2. Alavés att vinna.

Odds: 1,89

Alavés är inte det mest underhållande laget i La Liga men deras spel har visat sig vägvinnande och laget ser ut att klara nytt kontrakt. En seger här skulle säkra det mot ett omotiverat Granada.

3. Djurgården att vinna.

Odds: 2,10

Trippelodds: 6,70

Matchlistan

Tottenham – Wolverhampton 2

Vi har inte sett någon förbättring från Spurs sedan Mourinho fick lämna jobbet. Wolves saknar Jimenez, Jonny, Neto och Marcal. Spurs har blivit för stor favorit i det här mötet, värde i tvåan.

West Bromwich – Liverpool 2

Liverpool imponerade i veckans match mot United. Det enda som talar emot gästerna är det väl det tajta spelschemat. WBA har ingenting att spela för mer än äran. Ränta på Pool.

Real Betis – Huesca X

Betis befinner sig mitt uppe i en hård kamp om europaplatser. Betis har endast förlorat en av sina 15 senaste matcher och den kom i derbyt mot Sevilla. Krysset ligger nära till hands.

Everton – Sheffield United 1

Colombianerna Mina och Rodriguez är tveksamma till spel för Everton. Sheffield har Ampadu, McBurnie, Sharp och O’Connell på skadelistan. Oddset på hemmasegern ligger i underkant, avslag.

Milan – Cagliari 2

Marknaden har pressats ner massivt på Milan efter deras två senaste matcher. Cagliari har gått starkt på slutet och kan mycket väl utmana om Milan om segern. Oddset 7,30 på tvåan lockar till spel.