Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Toronto imponerade stort förra omgången

Toronto FC får tipset.
Foto: SOPA IMAGES / ANGEL MARCHINI / SOPA IMAGES/SIP SIPA USA

Lördagens matcher plockas vi främst från Brasilien och USA. En stark hemmafavorit ser riktigt bra ut på förhand.

Dagens bästa spel

Minnesota att vinna.

Odds: 1,81

Minnesota har fyra segrar och en oavgjord på sina fem senaste hemmamatcher. Portland får klara sig utan skadade Polo, Jome, Niezgoda och Attinella. Ettan gillas till allt över 1,65.

ANNONS: Lämna in expertens spelförslag här 

Matchlistan

Atlanta – Colombus 1

Atlanta har Hyndman skadad. Hos gästerna saknas Williams, Fraser, Morris, Zardes och Valenzuela. Atlanta har ett bra lag men spelet klickar inte. Rätt favorit men oddset lockar inte...

Gremio – America MG 1

Både Matheus Henrique och Brenno är borta på OS för Gremio. Maicon, Leo Gomes och Churin återfinns på skadelistan. Gästerna saknar Santos, Marlon, Kawe och Luiz Fernando. Etta!

Palmeiras – Fluminense 1

Palmeiras har spelat cupspel då man avancerade till kvartsfinal i Libertadores. Båda lagen har fått tillbaka spelare efter landslagsuppehåll. Palmeiras jagar sin nionde raka seger!

Nautico – Brusque 1

Serieledande Nautico är det enda laget som fortfarande är obesegrat efter 13 omgångars spel. Det har sett löjligt stabilt ut utan att glänsa. Att ettan ger 1,46 känns lite för lågt. Avslag på ettan.

Vasco – Guarani 1

Vasco har en bättre trupp men Guarani är det laget som presterat bäst av de två. Gästernas Regis har stått för sju mål och fem assist vilket gör att han toppar poängligan i serien. Vidöppet!

Chicago – Toronto 2

Calvo är borta på landslagsuppdrag för Chicago. Teran och Kronholm saknas med skadeproblem. Achara och Westberg är båda borta för gästerna. Toronto imponerade förra omgången.