Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Zlatans Milan kan skrälla i cupderbyt

Foto: ALBERTO LINGRIA / BILDBYRÅN

Det blir knappast någon jackpot-kupong med City som en del av kupongen. Jag ser inte laget förlora mot WBA i den formen som Peps mannar visar just nu. Vill man ha hög utdelning så behöver den garderas men jag skulle säga att det är att kasta pengar i sjön. 

Det finns några roliga skrälldrag på kupongen så som Newcastle och Milan!

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 64-raderssystem 

SPIKEN

Manchester City

Tvåan kommer bli överstreckad men WBA behöver göra en näst intill perfekt match om det ska leda till några poäng.

SKRÄLLEN

Newcastle

Leeds har haft svårt när man gått in som favorit till matcher. Det är ingen lätt uppgift att åka till Newcastle och plocka tre poäng. Ettan ska med på kupongen.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 288-raderssystem 

• • •

MATCH FÖR MATCH

1. Inter – Milan 2

Det är en cupmatch och i vi kan nog räkna med att tränarna kommer möblera om i startelvorna. Det skiljer inte så mycket mellan lagen som streckningen föreslår…

2. Newcastle – Leeds 1

Phillips är tillbaka från avstängning för Leeds vilket är en klar förstärkning. Det kan lika gärna sluta 3–0 som 0–3 när Leeds spelar fotboll, gardera!

3. Crystal Palace – West Ham 2

Om Zaha inte kommer till spel är det ett enormt avbräck för Palace. West Ham har fått tillbaka Balbuena från skada. Börja strecka från höger.

4. West Bromwich – Manchester City 2

För de flesta klubbarna i världen skulle avsaknaden av Aguero och De Bruyne vara enorm, men City har sån bredd och presterar på en sanslöst hög nivå för tillfället.

5. Southampton – Arsenal 2

Ings är tillbaka för Saints men det saknas fortsatt flera spelare, bland annat mittbacken Vestergaard. Just defensiven är något som Southampton haft problem med under säsongen.

6. Millwall – Watford 2

Mahoney har tillkommit på skadelistan för Millwall. Millwall har gått nio raka matcher på hemmaplan utan en seger. Passande uppgift för Watford.

7. Bristol City – Huddersfield 1

Huddersfield fortsätter att se väldigt osäkra ut bakåt. Deras frekventa passningsspel gör att man tappar bollen på fel ställen och mot ett lag som Bristol får det inte hända.

8. Ipswich – Sunderland 2

Det skiljer enormt mycket i löneförhållanden mellan klubbarna. Sunderland har bättre spelare på nästan varje position och måste räknas som favorit här.

ANNONS:
Expertens systemförslag: