Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Zlatans Galaxy jagar slutspel – knapp favorit trots bortaplan

Foto: BILDBYRÅN

Topptipset 11 september

Spelstopp: 18.44

1. K./Göteborg–Bayern München 2

Kopparberg/Göteborg förlorade mot ett formstarkt Eskilstuna senast. Vilde Böe Risa utgick skadad och om hon saknas är hemmalaget enormt försvagat. Bayern München ska vara klar favorit.

2. Piteå–Bröndby 1                                 

Piteå har gjort bra insatser på sistone även om man hoppades på full pott mot Limhamn. I fjol vann Piteå SM-guld. Det kommer man inte att göra i år. Madelen Janogy betyder mycket för hemmalaget.

3. Juventus–Barcelona 2

Barcelona förlorade klart mot Lyon, som är favorit att vinna Champions League. Juventus har en svår uppgift framför sig och ska man gå vidare krävs ett bra resultat på hemmaplan. Utgångstvåa.

4. Hibernian–Slavia Prag 2

Hibernian har gjort det över förväntan hittills. Nu väntar ett på papperet klart starkare landslag och chansen till spel i kvartsfinalen är begränsad. Slavia Prag ska ses med väldigt god chans.

5. New York City–Toronto 1

Hemmalagets trend pekar nedåt och man är segerlöst i åtta matcher. Tyler Deric är troligen borta. Minnesota saknar Osvaldo Alonso. 1x2.

6. Houston–Minnesota 1   

New York City radar upp vinsterna. Senast kom avgörandet på sex minuters övertid. James Sands kan inte medverka och ett par spelare dras med skavanker. Eriq Zavaleta är avstängd i Toronto. Helgardera.

7. Colorado–Los Angeles Galaxy 2

Colorados Kortne Ford spelar inte på länge. Tim Howards och Deklan Wynnes  medverkan avgörs sent. Zlatan Ibrahimovics Los Angeles åkte på däng efter sent avgörande senast. Knapp tvåa.

8. Salt Lake–San Jose 1

Salt Lakes Jordan Allen spelar inte mer den här säsongen. Tony Beltran ser ut att missa matchen. San Jose är oftast inblandat i målrika matcher. Shea Salinas är tveksam till spel. Knapp etta.

SYSTEMFÖRSLAGET

1. K./Göteborg–Bayern München 2

2. Piteå–Bröndby 1x              

3. Juventus–Barcelona 2

4. Hibernian–Slavia Prag 2

5. New York City–Toronto  1x2

6. Houston–Minnesota 1X2

7. Colorado–Los Angeles Galaxy 1x2

8. Salt Lake–San Jose x2

 

108 rader