Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Wolves kan definitivt överraska mot Arsenal

Foto: WILL KILPATRICK / IMAGO IMAGES / FOCUS IMAGES WWW.IMAGO-IMAGES.DE

Topptipset 24 april

Spelstopp: 18.59

Spelexpert: Johan Meijer

1. Manchester United–Manchester City 2

Sju gånger pengarna på United som hemmalag! Men med tanke på lagens formkurvor och kapacitet är det inte helt oväntat med City som stor favorit. Stark tvåa, det är ett superderby och mycket på spel för båda lagen så att gardera tvåan behöver inte vara fel.

Skrällvarningen

2. Wolverhampton–Arsenal 1

Wolves har lyckats klart bättre mot topplagen än bottenlagen. Skapade tillräckligt med chanser för seger senast. Arsenal slitet efter intensivt matchande. Ramsey skadad. Sokratis tillbaka.

3. Milan–Lazio 1

Milan besegrade Lazio hemma i ligan för ett par veckor sedan. Har få skadeproblem. Lazio-tränaren Inzaghi var vansinnig på spelarna efter 1–2 mot jumbon i helgen. Milan får tipset.

 

4. Werder Bremen–Bayern München X

Bremen föll borta mot Bayern i ligan i lördags efter sent mål. Avslutade då med en man mindre. Nu handlar det om cupspel och Bremen har kapacitet att störa storlaget på hemmaplan. Jag helgarderar!

 

5. AIK–Häcken X

Regerande mästaren AIK är inte lika bra som i fjol. Offensiven är andefattig. Häcken hade svårt mot ett försvagat Djurgården. Paulinho har haft problem med magsjuka – litet frågetecken.

Dagens säkra

6. Malmö FF–Hammarby 1

Guldtippade MFF är på väg mot formen. Saknar fortsatt Behrang Safari och Lasse Nielsen. Hammarby har mycket individuell skicklighet men känns väl offensivt balanserat. Ettan spikas.

7. Elfsborg–Örebro 1

Elfsborg var inte långt från segern i Östersund och formen är bra. Saknar troligen Manns, Jönsson och Frick igen. Örebro avgjorde i slutet mot AIK. Elfsborg borta en tuff uppgift. Trolig etta. 

 

8. Eskilstuna–Östersund X

Nykomlingen Eskilstuna vann premiären mot Göteborg men har sedan en poäng på tre matcher trots att motståndet inte varit det tuffaste. Östersund klart sämre än i fjol och ingen pålitlig favorit på bortaplan. Helst alla tecken.

 

Systemförslaget

1. Manchester United–Manchester City x2

2. Wolverhampton–Arsenal 1x

3. Milan–Lazio 1x

4. Werder Bremen–Bayern München 1x2

5. AIK–Häcken 1x2

6. Malmö FF–Hammarby 1

7. Elfsborg–Örebro 1

8. Eskilstuna–Östersund 1x2

216 rader