Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

West Ham ska vinna sett till formen hittills

Foto: JAVIER GARCIA/BPI/SHUTTERSTOCK / JAVIER GARCIA/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Jag väljer att kort i två av Premier League-matcherna där skador och form blir nyckeln. Allsvenska matcherna känns vidöppna och förhoppningsvis faller flera av favoriterna.

• • •

ANNONS: Spela expertens 324-raderssystem 

SPIKEN

West Ham

Baserat på hur lagen spelat hittills ska West Ham vinna det här mötet. Trots hård streckning...

SKRÄLLEN

Kalmar FF

Djurgården kommer från två förluster. Kalmar är i stort poängbehov. Ta med fler tecken.

• • •

MATCH FÖR MATCH

1. Liverpool – Leicester 1

Liverpool saknar flera nyckelspelare till det här mötet. Några noterbara namn som Salah, Van Dijk, Gomez och Alexander-Arnold är definitivt borta från spel. Ettan ska ändå vara klar favorit.

2. Leeds – Arsenal 2

Det finns förhoppningar om att Phillips ska vara tillbaka för Leeds, men man tar beslut på matchdagen. Forshaw, Berardi, Llorente och Rodrigo missar mötet.

3. Sheffield United – West Ham 2

Fleck, Mousset och O’Connell missar mötet för The Blades. Brewster, Egan och Stevens är tveksamma till spel. Hos gästerna är Yarmolenko, Ogbonna och Antonio uppsatta som frågetecken.

4. Elfsborg – Helsingborg 2

Elfsborg ligger tvåa i tabellen efter två imponerade segrar, men det skiljer inte så mycket emellan lagen som oddsen föreslår. När man möttes tidigare under säsongen slutade det 0-0. Värdespel!

5. Kalmar – Djurgården 1

Djurgården har fortfarande häng på europaplatserna trots två raka förluster. Kalmar är dock obesegrade i sina tre senaste och befinner sig fortsatt i stort poängbehov. Desperation slår klass?

6. Östersund – Varberg 2

Selmani bjöd på ett hattrick när Varberg hemmaslog Hammarby förra omgången och bröt den negativa trenden som klubben genomlidit. Östersund har ingenting att spela för. Utgångstvåa.

7. AIK – Örebro 1

AIK kan vara Allsvenskans bästa lag just nu. Laget är obesegrade i tio raka matcher och har hållit nollan i sina tre senaste. Örebro såg direkt svaga ut och ointresserade mot Kalmar senast.

8. Napoli – Milan 1

Napoli har imponerat mer spelmässigt och visat upp ett spel som håller en jämnare nivå. Hysaj, Osimhen och Rrahmani saknas hos Napoli. Milan har Mussachio och Leao skadade.

ANNONS:
Expertens systemförslag: