Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

West Bromwich kan överraska mot Arsenal

Foto: ROBBIE STEPHENSON/JMP/SHUTTERSTOCK / ROBBIE STEPHENSON/JMP/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Man får helt enkelt bita i det sura äpplet och acceptera Brentford som en överstreckad favorit på den här kupongen. Det är svårt att motivera något annat. Däremot är Arsenal och Norwich formsvaga favoriter som det går att fälla!

• • •

ANNONS: Spela expertens 288-raderssystem 

SPIKEN

Brentford

Brentford briljerar och skyttekungen Toney fortsätter att ösa in mål framåt. Sund favorit!

SKRÄLLEN

West Bromwich

Big Sam har tagit över West Bromwich sedan Bilic något överraskande fick lämna. Räkna inte med någon skönfotboll. I första halvlek mot Liverpool hade man 18% bollinnehav! Det räckte ändå till en poäng. Arsenal har visserligen vunnit sista två matcherna men det känns inte som något nytt Arsenal utan frågetecknen kvarstår.

MATCH FÖR MATCH

1. West Bromwich – Arsenal 2

Livermore är avstängd för WBA. WBA kommer får inrikta sig på försvar i det här mötet men det är också något som laget trivs med. Kan Arsenal få hål på ett välorganiserat WBA-försvar? Avslag!

2. Crystal Palace – Sheffield United 1

Med Berge, Jagielka, Lundstram, O’Connell och Sharp borta är ett redan svagt Sheffield kraftigt försvagat. Palace spelade upp sig senast mot Leicester och får gälla som klar favorit hemma.

3. Brighton – Wolverhampton 2

Brighton saknar Lamptey som varit deras bästa spelare den här säsongen. Även Lallana är tveksam till spel. Gästerna har Jimenez borta men spelar man som senast räcker det till seger.

4. Stoke – Bournemouth 2

Solanke gjorde sitt nionde mål för säsongen i förlustmatchen mot Brentford. Bournemouth var inte dåliga men räckte inte till mot ett bättre lag. Nu ställs man mot ett sämre motstånd.

5. Swansea – Watford 2

Efter den svaga insatsen mot Huddersfield studsade Watford tillbaka genom att besegra serieledarna förra omgången. Dele-Bashiru, Quina, Cathcart och Success missar mötet.

6. Huddersfield – Reading 2

Reading fick med sig en poäng borta mot Swansea vilket var ett klart lyft defensivt. Reading har visat sig väldigt svårslagna på bortaplan. Huddersfield kommer dominera bollinnehavet här.

7. Brentford – Bristol City 1

Det är väldigt lite som talar för gästerna. Bristol kommer in till mötet med en negativ formkurva och har hela tio namn borta. Brentford är seriens bästa lag i skrivande stund.

8. Norwich – Barnsley 2

Norwich är en korrekt favorit men värdet finns i bortasidan. Barnsley har stundtals sett briljanta ut den här säsongen. Norwich befinner sig i en tung skadeperiod med flera borta.

ANNONS:
Expertens systemförslag: