Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Villa har kapacitet att skrälla i London

Foto: ANDREW BOYERS / BILDBYRÅN

Det ligger 250 000 kr extra i potten på dagens kupong. Det är ett utmärkt tillfälle att ta ut svängarna på systemet. Jag väljer att chansspika ett lag som imponerade stort senast trots att det blev förlust.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 64-raderssystem

SPIKEN

Angers

Angers ligger femma i ligan och har gjort sig förtjänt av den positionen. Mot PSG förra omgången var man länge det bättre laget och kunde mycket väl lämnat Paris med tre poäng med en ledning långt in i matchen.

SKRÄLLEN

Aston Villa

Så som lagen spelat håller jag Aston Villa som jämbördigt med Arsenal i dagsläget. Faktum är att Villa vunnit sina tre senaste matcher mot just Arsenal.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 288-raderssystem 

• • •

MATCH FÖR MATCH

1. Arsenal – Aston Villa

Arsenal saknar Xhaka på mittfältet och Saka är tveksam till spel. Laget ska vara glada att man fick med sig en poäng från Palace hemma förra omgången. Tidig garderingsmatch!


2. Sampdoria – Spezia 1

På papperet är det här en match som Sampdoria ska vinna komfortabelt. Speciellt då Spezia har hela tio spelare borta till det här mötet. Damsgaard och Ihattaren är borta för hemmalaget. Ettan ser ut att bli överstreckad!


3. Osasuna – Granada 1

Det är två lag som trivs bättre på hemmaplan, det är där majoriteten av poängen plockas. Osasuna jagar sin fjärde raka seger i ligan. Gästerna har Eteki på skadelistan. Streckas från vänster!


4. Mainz – Augsburg 1

Det skiljer inte så mycket mellan lagen som läget är just nu. Mainz går in till mötet med bättre form men jag vill gärna ha med flera tecken i den här matchen. St. Juste är borta för Mainz.


5. St. Etienne – Angers 2

Det skedde protester utanför St. Etiennes arena i veckan för att få bort coachen. Klubben ligger sist i ligan och har flera nyckelspelare skadade till det här mötet. Perfekt läge för Angers!


6. Willem II – Fortuna Sittard 1

Willem har gått ruskigt starkt i ligan men man saknar Heerkens, Kohn och Spieringhs. På lite större system kan det vara värt att plocka med flera tecken. Det skiljer inte så mycket kvalitetsmässigt som streckningen föreslår.


7. Guimaraes – Maritimo 1

Båda lagen har kryssat en hel del i ligan. Varken Guimaraes eller Maritimo gör speciellt mycket mål framåt då man försöker kontrollera matcherna med ett stort bollinnehav. Rätt favorit men krysset ska med på raden.


8. Seresien – Charleroi 2

Målglada Seraing tar emot ett Charleroi som siktar på spel i Europa nästa säsong. Gästerna saknar Wasinski, Willems och troligtvis Tshiend. Utgångstvåa på kupongen.

ANNONS:
Expertens systemförslag: