Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Vi hämtar spiken från Serie A

Lucas Martinez Quartas Fiorentina spikas.
Foto: LISA GUGLIELMI/LIVEMEDIA/SHUTTERSTOC / LISA GUGLIELMI/LIVEMEDIA/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Kupongen går i bortalagens tecken under måndagen. 

Det finns flera starka favoriter och potentiella skrällar bland tvåorna. 

Spiken hämtas från italienska Serie A!


ANNONS: Lämna in expertens 288-raderssystem här

ANNONS: Lämna in expertens 64-raderssystem här

Spiken

Fiorentina

Fiorentina har sett riktigt vassa ut! Förlusterna har kommit mot förväntade topplag. Venezia har haft problem med målskyttet, sund tvåa!

Skrällen

Akropolis

Sundsvall har överpresterat sett till hur laget spelat under säsongen. Det finns inget som heter en säker seger för Giffarna. Lundström är borta vilket betyder att Åhnstrand måste improvisera på högerytterpositionen.

Match för match

1. Arsenal – Crystal Palace 1

Både Arsenal och Crystal Palace har spelat upp sig sedan starten. Det är ett ovisst derby där jag gillar bortasidan till nuvarande streckning. Tidig garderingsmatch!

2. Djurgården – Elfsborg 1

Elfsborg bröt sin negativa trend genom att besegra Göteborg i derbyt förra omgången. Djurgården saknar Schüller medan Elfsborg har Rönning och Bernhardsson borta. Värde i bortasidan!

3. Häcken – Norrköping 2

Häcken är fast förankrat i ingenmansland i mitten av tabellen. I det här skedet av säsongen kan det vara svårt att finna motivation för spelarna då. Gästerna är seriens formstarkaste lag!

4. Gif Sundsvall – Akropolis 1

Sundsvall har radat upp fina resultat på slutet men det är inte så att man briljerat sett till spelet. Akropolis har verktygen för att kunna störa hemmalaget, ta fram penseln!

5. Öster – Vasalund 1

Vasalund är i desperat behov av poäng. Deras förmåga att göra mål oroar, men man har höjt sig under andra halvan av säsongen. Gästerna har Georges avstängd.

6. Örgryte – Trelleborg 2

Trelleborg har varit en positiv överraskning för mig den här säsongen. Det finns mer kvalité hos gästerna och upphämtningen till 2-2 i derbyt mot Landskrona senast förväntas stärka lagmoralen.

7. Alavés – Real Betis 2

Alavés slog överraskande nog Atletico Madrid i ligan men i övrigt har spelet lämnat en del att önska. Real Betis är betydligt vassare offensivt och får också utgångstipset.

8. Venezia – Fiorentina 2

Ala-Myllymäki saknas medan Fiordilino och Lezzerini är tveksamma till spel för hemmalaget. Hos gästerna är Castrovilli och Cerofolini frågetecken inför mötet.