Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Veckans tveklöst svåraste kupong

Ciro Immobiles Lazio får tipset.
Foto: MAIRO CINQUETTI/PACIFIC PRESS/SHUTTER / MAIRO CINQUETTI/PACIFIC PRESS/SHUTTERSTOCK SHUTTER

Det är utan tvekan veckans svåraste kupong med endast ett lag under två gånger pengarna på oddsmarknaden. 

Var finns spiken?


ANNONS: Lämna in expertens 288-raderssystem här

ANNONS: Lämna in expertens 64-raderssystem här

Spiken

Lokomotiv Moskva

Spännande chansspik till fin streckning. Marseille har inlett säsongen starkt i ligan, men det är ett lag som går mycket på inspiration. Ryssland i slutet av september bjuder inte på speciellt mycket av den varan i mitten på september.

Skrällen

Real Sociedad

PSV har vandrat upp som klar favorit hos oddsbolagen men 24% i skrivande stund är för lågt på Sociedad. Gästerna har rustat starkt inför året och man kan diskutera om inte gästerna har ett bättre lag på papperet.

Match för match

1. Galatasaray – Lazio 2

Det är inte den bästa upplagan av Galatasaray jag sett. Laget saknar dessutom flera spelare med skadeproblem. Lazio har gått starkt i ligan men det finns en viss oro att gästerna roterar i startelvan.

2. Dinamo Zagreb – West Ham 2

Dinamo Zagreb har tidigare visat att man kan stå upp mot engelska lag i den här typen av turneringen. Det fick bland andra Tottenham erfara förra säsongen. Livakovic saknas hos hemmalaget.

3. Lokomotiv Moskva – Marseille 1

Lokomotiv saknar Miranchuk och Ze Luis. Gästerna har polske landslagsanfallaren Milik knäskadad. Lokomotiv har sju raka tävlingsmatcher utan förlust.

4. Leicester – Napoli 1

Demme och Lobotka saknas för Napoli. Insigne är tveksam till spel, jag har svårt att se att man ska chansa med den typen av spelare i den här typen av match. Gästerna har kapacitet att vinna idag, lämna inte tvåan utanför raden.

5. PSV Eindhoven – Real Sociedad 2

Både Malen och Dumfries har försvunnit från PSV till den här säsongen. Det var två av deras nyckelspelare under fjolåret. Bägge lagen dras med en hel del skador. Tidig garderingsmatch.

6. Rangers – Lyon 1

Rangers var trögstartade den här säsongen men nu tycks man ha kommit igång på allvar med några fina prestationer i ryggen. Lyon har flera tunga namn på skadelistan och kommer behöva matcha Rangers intensitet om det ska bli några poäng.

7. Bröndby – Sparta Prag 2

Bröndby har inte befunnit sig på samma nivå som när laget bärgade den danska titeln i våras. Det är inte samma lag och man kan inte beskriva deras insatser som något annat än en besvikelse hittills. Gästerna har Krejci och Höjer borta.

8. IFK Värnamo – Jönköping Södra X

Toppmöte i Superettan mellan serietvåan Värnamo och sjuan Jönköping. Gästerna har två hängmatcher som kan ta klubben upp till en förstaplats. Nyförvärvet Moses är avstängd för Värnamo. Två defensivt starka lag, krysset ska med