Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Varning för poängtapp för Manchester United

Foto: PAUL CURRIE/BPI/REX / PAUL CURRIE/BPI/REX/IBL REX FEATURES

Topptipset 13 april

Spelexpert: Eskil Hellberg

Spelstopp: 15.59

Skrällvarningen

1. Manchester United-West Ham 1

Manchester United har förlorat fyra av de fem senaste matcherna och har returen mot Barcelona att tänka på. Flera defensiva spelare missat mötet mot West Ham. United behöver poängen bättre men är hårt spelat. Helgardera.

2. Brighton-Bournemouth 1

Brighton förlorade ”bara” med 0–1 mot Manchester City i FA-cupen men fick knappt låna bollen under långa stunder. Bournemouth har inte övertygat på bortaplan en längre tid.

Ettan garderas ändå.

 

3. Burnley-Cardiff 1

Burnleys kontrakt säkras om det blir full pott. Cardiff kämpar för att få häng. Formen är det än vad resultaten antyder. 1x2.

 

4. Fulham-Everton 2

Fulham har nio raka nederlag och räcker inte till i Premier League. Everton har övertygat stort på sistone. Presterar man lika bra igen blir det ny fullpoängare.

Tvåan spikas.

 

5. Southampton-Wolverhampton 1

Wolverhampton var sekunder från final i FA-cupen på Wembley med tappade ”säkert grepp”. Saints är mer motiverat. Ettan lämnas allena.

 

6. Aston Villa-Bristol City 1

Bristol Citys Andreas Weimann gjorde oväntat comeback när West Bromwich besegrades efter rivstart. Korey Smith är aktuell för spel. Aston Villa har sju raka trepoängare. Tyrone Mings är avstängd efter utvisningen i veckan.

 

7. Nottingham-Blackburn 1

Nottingham har påtagligt svårt på främmande mark. Tre vinster av 21 möjliga håller naturligtvis inte för ett lag med Premier League-ambitioner. Blackburn har haft det jobbigt under våren men segern senast gjorde bra för självförtroendet. Dominic Samuel och Ben Gladwin är borta sedan tidigare. 

 

8. Leeds-Sheffield Wednesday 1

Leeds får spela resten av säsongen utan Barry Douglas. Kemar Roofe är redo för spel. Sheffield Wednesday har endast en förlust efter att Steve Bruce tagit över rodret. Marco Matias gjorde två av målen mot Nottingham.

 

Systemförslaget

1. Manchester United-West Ham 1x2

2. Brighton-Bournemouth 1x2

3. Burnley-Cardiff 1x2

4. Fulham-Everton 2

5. Southampton-Wolverhampton 1

6. Aston Villa-Bristol City 1

7. Nottingham-Blackburn 12

8. Leeds-Sheffield Wednesday 12

108 rader