Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Utsikterna för storsmäll är dystra – så gör jag

Foto: DANIEL LEAL OLIVAS / STELLA PICTURES / PA

Det är roliga lag med på dagens kupong men utsikterna för en storsmäll är dystra. 

Inter, Tottenham, Bröndby och Everton är redan överstreckad och lär öka fram till spelstopp. 

Några av dessa måste försöka sorteras bort.

Spiken

Bröndby

Gästerna saknar fyra spelare till det här mötet. Randers har gått segerlösa i fem raka matcher. Bröndby vann med 2-1 på bortaplan när lagen möttes tidigare under säsongen.

Skrällen

Parma

Inter är en given favorit i mötet men tvåan kommer bli kraftigt överstreckad. Parma har trots allt hemmaplan och då vill jag inte se Inter stå i över 85%.

Match för match

1. Liverpool – Chelsea 1

Liverpool öste på mot Sheffield senast och radade upp målchanser. Kan laget få med sig det självförtroendet inför det här mötet ska man ha bra chans mot ett uddlöst Chelsea.

2. Fulham – Tottenham 2

Tottenham såg riktigt bra ut senast men det är trots allt ett derby och tvåan kommer bli överstreckad. Söker man högre utdelning kan det vara värt att med flera tecken här.

3. West Bromwich – Everton 2

Everton har imponerat i bortaspelet den här säsongen. Richarlison tycks ha hittat formen lagom till säsongsavslutningen. Rätt favorit!

4. Parma – Inter 2

Allting talar egentligen för en Inter-seger och det håller spelarna med om. Det är aldrig roligt att spika en match till 85%

5. Levante – Athletic Club 2

Lagen har mötts två gånger senaste tiden och båda gångerna har det slutat 1-1 med ett spelövertag för Athletic. Vi räknar med att få se något liknande även ikväll.

6. Standard Liege – Club Brügge 2

Standard är vanligtvis väldigt starka på hemmaplan och har stått upp bra mot Club Brügge när lagen mötts i Liege. Gästerna ska dock vara klar favorit.

7. Bröndby – Randers 1

Toppmöte i den danska ligan där serietvåan Bröndby har visat upp en helt annan form än Randers. Randers har inte fått igång målproduktionen framåt efter omstarten.

8. Zürich – Luzern 1

Det är två lag som är framtunga i balansen och gillar att bjuda på mål. Jag räknar med en svängig tillställning och nöjer mig med en klassisk gubbe.